Siirry pääsisältöön

Lipunmyynti on suljettu 1.6.-12.8. Lippuja voi varata puhelimitse sekä s-postitse 7.6. asti. Sen jälkeen lippuja voi ostaa nettikaupan kautta.

Ohjelmisto

Förlorarna (suom. Häviäjät)

Sydän hakkaa, pulssi kiihtyy, riemun kiljahduksia ja pettymyksestä kumpuavaa huutoa. Kyyneliä, hikeä, intohimoa. Sininen urheilulattia,  hitaasti vilkkuen syttyvät  loisteputket. Pillien vihellysten, pallojen pompottelun ja urheilukenkien narinan sinfoniaa sekä 90-luvun saksalaista teknopoppia. Tätä kaikkea,  hieman liikaa kilpailuhenkeä sekä murskattuja odotuksia on luvassa  ÅST:n 185-vuotiassa teatterisalissa uuden "Häviäjät"-esityksen myötä.

Barnpjäs

Murr och skogens ljus

Kirjailija Kaisa Happosen lempeän filosofiset tarinat avaavat aistimme hämärän rajamaille, metsän puille sekä lintujen, naaliin ja muiden metsäneläinten olemassaololle. Tapahtumien keskellä seisoo pieni karhu,

Konsert

Vierailu

Flame Jazz

Sellisti-säveltäjä Aino Juutilaisen luotsaaman AINON-kvartetin musiikin rakennuspalikat löytyvät jazzista ja klassisesta musiikista luoden kiehtovan ja sointivärikkään kudelman.

Lastennäytelmä

Vierailu

Det blir bara värre

Kirjailija, taloudenhoitaja sekä kahdeksan lapsen äiti Fredrika Runeberg ja kansallisrunoilija Runeberg Runeberg ovat kyllästyneet siihen, että heidät on passitettu historiaan. Kun joukkotiedotusvälineet (joita he seuraavat ahkerasti) alkavat täyttyä maailman kurjuudesta, he päättävät tehdä comebackin ja auttaa nykypäivää, sillä hehän tietävät, jos mitäkin huonoista ajoista.

Musikaali

Katrina

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2025! Rakkaus houkuttelee nuoren Katrinan muuttamaan kotiseudultaan Pohjanmaalta Ahvenanmaalle merimiehen vaimoksi. Vaikka hänet  jätetään yksin pitämään taloa, onnistuu hän kerta toisensa jälkeen voittamaan sekä ulkoiset vaikeudet että itsensä. 

Pähkinänsärkijä

Koe maailmanluokan tanssijoita Ukrainan baletista yleisön suosikissa, perhe-esityksessä Pähkinänsärkijä! Pähkinänsärkijä perustuu alun perin E.T.A. Hoffmannin kirjoittamaan satuun. Piotr Tšaikovskin kuolemattoman musiikin,