Siirry pääsisältöön

Something Rotten! -musikaali esitetään 29.9. ja 30.9. Osta lippu!

Ohjelmisto

Musikaali

Something Rotten!

Broadway-musikaali Something Rotten! esitetään ruotsiksi ensimmäistä kertaa Suomessa! Something Rotten! on hullun hauska farssi yhtäältä Hamletin ja toisaalta musikaaligenren mahdollisesta synnystä!

Konsertti

La Forza Della Musica!

Nuori ja lahjakas sopraano Wilhelmína Tómasdóttir hurmaa kauniilla äänellään ja intensiivisellä tulkinnallaan rakastetuissa italialaisissa aarioissa. Täysikokoinen sinfoniaorkesteri takaa upean kokemuksen erinomaisessa akustiikassa.

Avoimet harjoitukset

Taiteiden yö

Järjestämme syyskauden avajaiset ja Something Rotten! -musikaalin avoimet harjoitukset Päänäyttämöllä torstaina 17.8. klo 19 sekä klo 20.

Konsertti

AMIN ALBUMI

Amin musiikkityyli on vaihtunut vuosien saatossa: on ollut  pop-iskelmää, laulelmia, bluesia, jazzia, lattaria, gospelia, sävellettyjä runoja, musikaali-lauluja, ja tietenkin show-numeroita.

Festivaali

MiM

MiM (Mitt i Mellan) - Nya dramatiker on suomenruotsalainen kirjoittajayhteisö, jossa kuka tahansa voi opetella kirjoittamaan näytelmiä ja saada siihen ammatillista tukea. 

Festival

TIP-fest

Liettualainen, visuaalinen musiikkiteatteriesitys aikuisille. Sukellus Kafkan maailmaan. Turkulaisen, kansainvälisen nukketeatterifestivaali TIP-festin vieraileva esitys. 

Konsert

Flame Jazz

Emmeluth's Amoeba on innovatiivinen kvartetti, joka koostuu skandinaavisen jazzin tämän hetken kiinnostavimmista nimistä. Aktiivisesti Eurooppaa kiertävän yhtyeen energisestä musiikista voi löytää sekä free jazzin että kamarimusiikin piirteitä.

Draama

Mina två halva liv (suom. Kaksi elämänpuolikasta)

Nokkela ja koskettava monologi jota säestää elävä musiikki. Näytelmä kuvaa suomalaisen merenkulun historian unohdettua näkökulmaa, naisen näkökulmaa. Siinä seurataan merimiehen vaimon arkea ja ajatuksia kahtia jakautuneesta elämästä, jota rytmittävät jäähyväiset ja jälleennäkemiset, odotukset ja vaatimukset, uskottomuus ja kaipaus.