Siirry pääsisältöön

Lipunmyynti on suljettu 1.6.-12.8. Lippuja voi varata puhelimitse sekä s-postitse 7.6. asti. Sen jälkeen lippuja voi ostaa nettikaupan kautta.

Stora scenens ridå.

Katso – teatteritalo virtuaalisesti!

Tervetuloa Suomen vanhimman teatteritalon upouuteen, ainutlaatuiseen, virtuaaliesittelyyn! Häkellyttävä elämys odottaa sinua!

Kaikki teatteritalon osastot ja tilat ovat mukana esittelyssä ja näkymiä on kaiken kaikkiaan kahdeksantoista. Voit ihastella teatterisalin kattomaalauksen yksityiskohtia, kurkistaa ompelimoon, maskeerausosastolle ja kulissiverstaaseen. Saat kyydin pyörivällä pyörönäyttämöllä, pääset keskelle Päänäyttämöä seuraamaan Morbror Vanja -näytelmän harjoituksia ja Valkoinen Daamikin näyttäytyy.

Pääset katsomaan virtuaaliesittelyä millä tahansa älylaiteella tai tietokoneella. Voit myös halutessasi kokeilla VR-laseja. Liikut tilasta toiseen niin kutsuttujen hot spotien avulla (valkoinen vilkkuva rengas). Jokainen näkymä on 360 asteen kuva. Jokaisessa kuvassa (myös niissä, joissa on videosisältöä) voit, vasenta hiiripainiketta ja vieritysipainiketta käyttäen, lähentää ja loitontaa kuvaa, liikkua ylöspäin ja alaspäin sekä oikealle että vasemmalle.