Siirry pääsisältöön

Teatterin joulukonsertti tällä viikolla 9.12.! Osta lippu!

Musikaali

Something Rotten!

Broadway-musikaali Something Rotten! esitetään ruotsiksi ensimmäistä kertaa Suomessa! Something Rotten! on hullun hauska farssi yhtäältä Hamletin ja toisaalta musikaaligenren mahdollisesta synnystä! Read More

Perhenäytelmä

En Julsaga (suom. Saiturin joulu)

Vanha liikemies Ebenezer Scrooge asuu yksin suuressa, synkässä talossa. Hän on hapan, saita ja äreä mies. Read More

Konsertti

Teatterin joulukonsertti

Teatterin jo perinteeksi muodostunut joulukonsertti on täydellinen tapa päästä siihen ihanaan joulutunnelmaan, kun Åbo Svenska Teaterin näyttämöltä tutut artistit tarjoavat tuttua ja myös uudempaa joulumusiikkia! Read More

Draama

Fröken Julie (suom. Neiti Julie)

Strindbergin klassikko esitetään alkuperäispainoksena leikkisyydellä ja fyysisyydellä kehystettynä. Read More

Ohjelmistosta

Musikaali

Something Rotten!

Broadway-musikaali Something Rotten! esitetään ruotsiksi ensimmäistä kertaa Suomessa! Something Rotten! on hullun hauska farssi yhtäältä Hamletin ja toisaalta musikaaligenren mahdollisesta synnystä!

Musikaali

Katrina

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2025! Rakkaus houkuttelee nuoren Katrinan muuttamaan kotiseudultaan Pohjanmaalta Ahvenanmaalle merimiehen vaimoksi. Vaikka hänet  jätetään yksin pitämään taloa, onnistuu hän kerta toisensa jälkeen voittamaan sekä ulkoiset vaikeudet että itsensä. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät pikalinkkejä sivuille, joita monet muut ovat myös etsineet. Jos et löydä vastauksia, otathan meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.

 

 

Ajankohtaista

Tule mukaan askartelemaan!

Jouluaskartelua Maalarisalissa ja brunssi Tiljanilla koko perheelle 2.12. ja 16.12. klo 11-12.30 ennen En Julsaga -esitystä klo 13. Lisätiedot ja ilmoittautumiset lippunmyyntimme kautta, puh.