Siirry pääsisältöön

Toukokuussa lippukassa on auki ti-pe klo 12-15. HUOM! Suljettu 28.5.

Bild av Åbo Svenska Teaters biljetter.

Varaa ja osta

Lipunmyynti on auki ti-la klo 12-15 Hansakorttelin Thalia-osassa, Aurakatu 10. Lipunmyynti on auki 1 h ennen esitystä arkisin ja 2 h ennen esitystä lauantaisin, klo 12 alkaen.

02-277 7377
biljetter@abosvenskateater.fi
Puhelinmyynti myös ma-pe klo 9-16.

HUOM!
Lipunmyynti on suljettu 28.5.

Toukokuussa ja elokuussa lipunmyynti on auki ti-pe klo 12-15 ja kesä- ja heinäkuussa lipunmyynti on suljettu.

En karta över teaterkvarteret,

E-lippuja ei tarvitse erikseen tulostaa tai vaihtaa paperilipuiksi teatterin lipunmyynnissä. Riittää että lippu näytetään puhelimesta vahtimestarille teatterisalin ovella.

Varaukset

HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Liput voi lunastaa lipunmyynnistämme ja Lippu.fi:n lippukaupoista.

Lippuja voi myös varata Lippu.fi:n kautta:
-Lippu.fi:n puhelinpalvelu, puh 0600 900 900 (2€/min+pvm ma-pe 9-16.
-lippu.fi:n sivuilla voit maksaa myös Smartumilla, E-passilla ja Edenredillä.

Rekisteriselosteet (ruotsiksi)

HUOM!

Åbo Svenska Teater suosittelee, että yleisö ostaa lippunsa joko teatterin lipunmyynnistä tai sopimuskumppanimme Lippu.fi:n kautta. Näin voimme taata että asiakkaamme maksaa lipuistaan meidän määrittämän hinnan ja myös saa varaamansa paikat.

Lippujen edelleenmyynti on Suomessa sallittua toimintaa. Tietoomme on kuitenkin tullut, että moni tapahtumanjärjestäjä ei hyväksy edelleenvälitettyjä e-lippuja. Joissakin tapauksissa lippujen välittäjä on myös myynyt samat liput/paikat usealle eri ostajalle, jolloin tapahtumanjärjestäjä ei voi taata, että asiakas saa ne paikat, joista on alunperin maksanut.

Teatterilippu = Föli-lippu

Åbo Svenska Teater tekee yhteistyötä myös Turun seudun joukkoliikenteeen kanssa. Teatterilippu on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Fölilipun sisältävällä teatterilipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 3 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla, ja samat liput ovat voimassa koko alueella.

Maksutavat

Muut Lippu.fi:n toimipisteet

Lippu.fi:n palvelumaksut
0-9,99 € / lippu: 1,60 € / lippu
10-24,99 € / lippu: 2,60 € / lippu
25-29,99 € / lippu: 3,10 € / lippu
30-34,99 € / lippu: 3,60 € / lippu
35-44,99 € / lippu: 4,10 € / lippu
45 € – / lippu: 4,60 € / lippu

Palvelumaksujen lisäksi toimitustavasta riippuvat toimitusmaksut.

HUOM! Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Noudatamme Lippu.fi:n yleisiä sopimusehtoja.

Esityksen peruuntuminen

Esityksen peruuntuessa asiakas voi vaihtaa lippunsa toiseen näytökseen, lahjakorttiin tai saada rahansa takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja, kuten lipun toimitus- tai postituskuluja eikä myöskään matka- tai yöpymiskuluja.

Teatterisalin esteettömyys

Teatterin historiallisesta arkkitehtuurista johtuen ohjaamme pyörätuolissa liikkuvat henkilöt permannolle ja liikuntarajoitteiset henkilöt permannolle tai ensimmäiselle parvelle. Varmista asianmukainen paikka lipunmyynnistämme.

Tekstitys näkyy parhaiten permannon riveillä 5-12 ja 1. parven A-paikoilla.

Hintaluokka B-D: vaihteleva näkyvyys/mukavuus.
Hintaluokka C-D: rajoitettu näkyvyys/mukavuus.
Paikat 255-263 ja 280-288: Baarituoli ilman käsinojaa.

Pyörätuolipaikat: Ota yhteyttä teatterin lipunmyyntiin.

Anna lahjaksi elämys!

Åbo Svenska Teaterin lahjakortti on arvostettu lahja. Taattu elämys ja sitä paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, josta on iloa kaikille – myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja sen arvon voit päättää itse. Lahjakortti vaihdetaan vapaasti valittavaan esitykseen lippukassassa.

Lahjakortteja myynnissä lippukassassamme Thaliassa, puh. (02) 277 7377 tai biljetter(a)abosvenskateater.fi tai täältä:

Lippu.fi:n lahjakortti

Otamme myös vastaan Lippupisteen lahjakortit lipunmyynnissämme.

Voit myös ostaa lahjakortteja lippu.fi:n kautta.