Siirry pääsisältöön

Lipunmyynti on suljettu 1.6.-12.8. Lippuja voi varata puhelimitse sekä s-postitse 7.6. asti. Sen jälkeen lippuja voi ostaa nettikaupan kautta.

Foto av Åbo Svenska Teater taget från hörnet av Eriksgatan och Auragatan.

Ryhmille

Hyödyllistä tietoa sinulle, joka järjestät teatterimatkoja ryhmille!

Ryhmämyynti on auki ma-pe klo 9-16,
02-277 7379 tai 040-180 4060
maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa viimeistään kuukautta ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen tehdyt mahdolliset peruutukset korvataan lahjakortilla, rahaa ei palauteta.

Olemme yhteistyössä monen turkulaisen hotellin kanssa. Jos yövyt Turussa ryhmäsi kanssa, kannattaa tutustua edullisiin hotellipaketteihimme!

Varaamme mielellämme väliaikatarjoilun tai ruokailun teatteriesityksen yhteydessä.

Etuseteli linja-autolla tuleville ryhmille

Åbo Svenska Teater tarjoaa matka-avustusta yli 30 hengen ryhmille, jotka tulevat katsomaan teatterin omia esityksiä Päänäyttämöllä. Varaa teatterilippusi normaalisti suoraan teatterilta ja neuvottele kuljetusyhtiösi kanssa. Maksaessanne kuljetuskulut käytätte meiltä saamaanne 100 euron arvoista etuseteliä maksuvälineenä. Tämän jälkeen kuljetusyhtiö laksuttaa Åbo Svenska Teateria etusetelin verran.

Ota yhteyttä ryhmämyyntiin saadaksesi lisää tietoa, puh (02) 277 7379 tai 040-180 4060.

Linja-autot voivat pysäköidä keskustaan muun muassa Linnankadulla, Yliopistonkadulla ja Eskelinkadulla.

Kuuluko teatteri elämäsi suuriin huveihin? Pidätkö ryhmämatkojen ja muunlaisen ohjelman järjestämisestä? Sinusta voi tulla teatterilähettiläs!

Åbo Svenska Teaterin teatterilähettiläänä tarjoamme sinulle mahdollisuuden järjestää hauskoja ja mielenkiintoisia teatterivierailuja ystävillesi ja ryhmille vaikka työpaikaltasi tai yhdistyksestäsi, takaat samalla että saatte parhaat paikat. Teatterilähettiläänä saat monia etuja, huippumahdollisuuden olla mukana edistämässä teatterikulttuuria Turussa ja lähialueilla sekä olla osallinen Suomen vanhimman teatterin toiminnassa!

Teatterilähettiläänä saat:

Sitoudut:

Teatterilähettiläiden yhteyshenkilö Åbo Svenska Teaterissa on myyntikordinaattori
Maria Weckman
puh. (02) 277 7379 / 040-180 4060
maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

Koululaisryhmät

Koululaislipun hinta vaihtelee esityksestä. Opettajille hinta on 1 € / opettaja / 20 oppilasta.

Opastetut kierrokset

Mikäli ryhmälläsi on ylimääräistä aikaa Turussa opastettu kierros Suomen vanhimmassa teatteritalossa voisi olla juuri sopiva ohjelmanumero!

Ansaitse rahaa myymällä teatterilippuja

Haluatko kerätä rahaa yhdistyksellesi tai koululuokalle? Teatterilippujen myyminen on käytännöllinen ja helppo tapa ansaita rahaa yhteiseen tarkoitukseen.

Ota yhteyttä myyntikoordinaattoriin saadaksesi lisää tietoa:
Maria Weckman
(02) 277 7379 tai 040 180 4060
maria.weckman(a)abosvenskateater.fi