Hoppa till sidans innehåll

Teaterns julkonsert denna vecka 9.12! Köp biljett här!

Repertoar

Musikal

Something Rotten!

Broadwaymusikalen Something Rotten! spelas första gången på svenska i Finland! Something Rotten! är en galet rolig fars om hur å ena sidan Hamlet och å andra sidan musikalgenren kan ha kommit till!

Familjepjäs

En Julsaga

Den gamle affärsmannen Ebenezer Scrooge bor ensam i ett stort dystert hus. Han är en sur, snål och vresig man som lånar pengar till folk och kräver skyhög ränta.

Förlorarna

PÅ KOMMANDE HÖSTEN 2024! Föreställningen Förlorarna ställer frågor om samhällets ständiga krav på att prestera som vinnare i den senkapitalistiska världen där ingenting känns tillräckligt. Bär vi på en känsla av av meningslöst strävande om samhället redan förutbestämmer vilka av oss som kan vara bäst och vem som är utvald att bli en förlorare?

Konsert

Nuuksio

Indie och dreamwave-bandet Nuuksio är skådespelaren och musikern Henrik Heselius (Storm våren 2023) nya soloprojekt.

Konsert

Superstar Experience

Superstar Experience med Alexander Lycke i spetsen återvänder nu till Åbo Svenska Teater endast för en kväll med de största låtarna från Jesus Christ Superstar.

I´m So Here

I‘m So Here är en föreställning om identitet ur den nyinflyttades perspektiv. Föreställningen bjuder på en kavalkad av historier och scener av och om nyinflyttade från hela världen.

Krogshow

Kunskapskabarén

ÅTERVÄNDER HÖSTEN 2024! Klokskap möter dårskap. Vad som helst kan hända när akademiker och improvisatörer möts kring samma tema. Ingen vet vart dessa shower leder och hur de slutar!

Musikal

Katrina

PÅ KOMMANDE VÅREN 2025! Den unga Katrina lockas av kärleken att flytta från Österbotten till Åland för att bli sjömanshustru. Trots att hon blir lämnad ensam i den torftiga stugan, lyckas hon gång på gång övervinna både yttre svårigheter och sig själv. Katrinas stolthet och rättvisa banar väg där hon utmanar samhällets normer och vad det är att vara kvinna.