Hoppa till sidans innehåll

Something Rotten! denna vecka: 1.3 & 2.3! Köp biljett!

Repertoar

Musikal

Something Rotten!

Broadwaymusikalen Something Rotten! spelas första gången på svenska i Finland! Something Rotten! är en galet rolig fars om hur å ena sidan Hamlet och å andra sidan musikalgenren kan ha kommit till!

Förlorarna

Föreställningen Förlorarna ställer frågor om samhällets ständiga krav på att prestera som vinnare i den senkapitalistiska världen där ingenting känns tillräckligt. Bär vi på en känsla av av meningslöst strävande om samhället redan förutbestämmer vilka av oss som kan vara bäst och vem som är utvald att bli en förlorare?

Drama

Bunker Kiev

Bunker Kiev är en berörande skildring baserad på ukrainarnas egna upplevelser och ögonvittnesskildringar av hur det känns för människor att söka skydd och vara i ett bombskydd under bombningarna.

Konsert

Gästspel

Superstar Experience

Superstar Experience med Alexander Lycke i spetsen återvänder nu till Åbo Svenska Teater endast för en kväll med de största låtarna från Jesus Christ Superstar.

Drama

Gästspel

Frans

Pjäsen om livet för dövblinde Frans Leijon (1879 – 1947) är en berättelse om enastående motståndskraft och seger mitt i svårigheter.

Gästspel

I´m So Here

I‘m So Here är en föreställning om identitet ur den nyinflyttades perspektiv. Föreställningen bjuder på en kavalkad av historier och scener av och om nyinflyttade från hela världen.

Gästspel

Glada vappen Gatsby förfest

Starta vappen på Tiljan med ditt kompisgäng, eller kom för att mingla tillsammans med andra festsugna. På vappen bjuder vi in dig till förfest med fabulösa inslag av burlesque.

Festival

Gästspel

Finfringe 2024

Den sensationella och internationella scenkonstfestivalen i Åbo 8–12.5.2024! Finfringe är en mångstämmig och djärv scenkonstfestival, som är öppen för vilda och kreativa idéer.

Krogshow

Kunskapskabarén

ÅTERVÄNDER HÖSTEN 2024! Klokskap möter dårskap. Vad som helst kan hända när akademiker och improvisatörer möts kring samma tema. Ingen vet vart dessa shower leder och hur de slutar!

Musikal

Katrina

PÅ KOMMANDE VÅREN 2025! Den unga Katrina lockas av kärleken att flytta från Österbotten till Åland för att bli sjömanshustru. Trots att hon blir lämnad ensam i den torftiga stugan, lyckas hon gång på gång övervinna både yttre svårigheter och sig själv. Katrinas stolthet och rättvisa banar väg där hon utmanar samhällets normer och vad det är att vara kvinna.