Hoppa till sidans innehåll

Biljettförsäljningen är stängd 1.6-12.8. Biljettbokningar kan göras per telefon och e-post t.o.m. 7.6. Efter det kan biljetter köpas i vår webbshop.

Repertoar

Förlorarna

Hjärtat bankar, pulsen stiger, tjut av glädje och skrik av besvikelse. Tårar, svett, passion. Ljusblått idrottsgolv, lysrör som blinkande, långsamt tänds. En symfoni av visselpipor, dribblande bollar och sportskornas gnissel samt tyska technolåtar från 90-talet. Allt detta och en aning för starkt tävlingsinriktat idrottande och krossade förväntningar möter Åbo Svenska Teaters 185-åriga salong i den nya föreställningen Förlorarna.

Krogshow

Kunskapskabarén

Klokskap möter dårskap. Vad som helst kan hända när akademiker och improvisatörer möts kring samma tema. Ingen vet vart dessa shower leder och hur de slutar!

Barnpjäs

Murr och skogens ljus

Temat om samhörighet och avskildhet tangeras med kärlek - när vi iakttar andra, lär vi oss om oss själva. Och vi märker att ljuset finns överallt, till och med i mörkret.

Gästspel

Drag under galoscherna

Drag under galoscherna är en show som på ett nyfiket och lekfullt sätt rör sig bland låtskatter med skrattet och glädjen i centrum, självklart iklätt drag!

Barnpjäs

Gästspel

Det blir bara värre

”Det blir bara värre” är en färgsprakande föreställning som med humor, musik och spänning vill göra allvarliga frågeställningar levande och intressanta för publiken.

Gästspel

Läsdrama med Labbet

Åbo Svenska Teater ordnar tillsammans med Labbet rf ett läsdrama och en diskussion om nyskriven dramatik.

Komedi

Gästspel

Isolations-TV

Isolations-TV är en dystopisk komedi om två programledare som efter en global katastrof tar sitt ansvar och sänder underhållning dygnet runt.

Gästspel

BELLMAN – Är jag född så vill jag lefva!

BELLMAN – Är jag född så vill jag lefva! förenar Bellmans mest kända verk med mindre bekanta partier till en helhet där uppdiktade och verkliga, välkända, okända och ökända personligheter intar scenen för att underhålla, underhandla och underfundigt överraska.

Musikal

Katrina

PÅ KOMMANDE VÅREN 2025! Den unga Katrina lockas av kärleken att flytta från Österbotten till Åland för att bli sjömanshustru. Trots att hon blir lämnad ensam i den torftiga stugan, lyckas hon gång på gång övervinna både yttre svårigheter och sig själv. Katrinas stolthet och rättvisa banar väg där hon utmanar samhällets normer och vad det är att vara kvinna.