Siirry pääsisältöön

Something Rotten! tällä viikolla: 1.3 & 2.3! Osta lippu!

Vierailu

Glada vappen Gatsby förfest

Miten olisi vappuaaton etkot burleskihengessä? Aloita vapunvietto Tiljanilla oman porukan tai uusien tuttavuuksien kera, 20-luvun salakapakkameiningissä savuisen jazzin ja tanssin tunnelmissa.

Esitetään

30.4.2024 klo 20

Aika

2 h, ei väli-aikaa

Näyttämö

Tiljan-näyttämö

Miten olisi vappuaaton etkot burleskihengessä? Aloita vapunvietto Tiljanilla oman porukan tai uusien tuttavuuksien kera, 20-luvun salakapakkameiningissä savuisen jazzin ja tanssin tunnelmissa. Illan aikana saat myös nauttia tasokkaasta ja tyylikkäästä burleskista, jota tarjoilevat kotimaisen kabareeskenen kansainväliset tähdet TurrrboCherry, Tinker Bell ja Lady Laverna. Baari on auki ja tanssilattia käytettävissäsi – saatatpa myös oppia muutaman charleston-askeleen, joilla briljeeraat tyylillä!

The Ravishing Shangri-La Rubies eli Tinker Bell ja TurrrboCherry ovat suomalaisen burleskin pioneereja ja ovat esiintyneet aina Lapista Las Vegasiin jo yli 15 vuoden ajan. Tämä kimalteleva kaksikko on tuottanut lukuisia burleskitapahtumia monenlaisille yleisöille, sekä perustanut Suomen ensimmäisen varsinaisen burleskikoulun. Lady Laverna / Lidia Bäck työskentelee laaja-alaisesti näyttämötaiteen parissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Burleskitaiteilijana hän on hurmannut katsojia lavaläsnäolollaan ja kekseliäillä numeroillaan yli kymmenen vuoden ajan ympäri Eurooppaa ja aina New Yorkissa asti. Paraikaa hän työskentelee ohjaajana Fröken Juliessa Åbo Svenska Teaternissa.

Lippujen hinnat

Normalpris

28 €

Pensionärer / studerande / arbetssökande

26 €

Esityksen tiedot

Näyttämöllä:

Lady Laverna, The Ravishing Shangri-La Rubies