Hoppa till sidans innehåll

Something Rotten! denna vecka: 1.3 & 2.3! Köp biljett!

Gästspel

Glada vappen Gatsby förfest

Starta vappen på Tiljan med ditt kompisgäng, eller kom för att mingla tillsammans med andra festsugna. På vappen bjuder vi in dig till förfest med fabulösa inslag av burlesque.

Spelas

30.4.2024 kl. 20

Längd

2 h, ingen paus

Scen

Tiljan

Starta vappen på Tiljan med ditt kompisgäng, eller kom för att mingla tillsammans med andra festsugna. På vappen bjuder vi in dig till förfest med fabulösa inslag av burlesque. Har du någonsin suktat efter att få spendera en kväll på en 20-tals lönnkrog med jazzmusik, dans och burlesque så är det här din chans!

Under kvällens lopp kommer du att få njuta av högklassiga burlesquenummer framförda av några av Finlands främsta artister; TurrrboCherry, Tinker Bell och Lady Laverna. För övrigt är baren öppen och dansgolvet till ditt förfogande. Du kanske också får chansen att lära dig några steg i charleston i äkta 20-tals anda! Klä ut dig, klä upp dig eller kom precis som du är, och slå klackarna i taket med oss!

De finländska burlesk-pionjärernä The Ravishing Shangri-La Rubies a.k.a. Tinker Bell & TurrrboCherry har uppträtt på olika håll mellan Lappland och Las Vegas i över 15 års tid, satt ihop otaliga burleskföreställningar och spektakel både på små och stora scener, och bl.a. också grundat Finlands första egentliga skola för burlesk. Lady Laverna/Lidia Bäck arbetar brett inom scenkonst både i Finland och Sverige. Som burlesqueartist har hon charmat åskådare med sin scennärvaro och sina snillrika nummer i över 10 år runtom i Europa och hela vägen till New York. Som regissör är hon aktuell med föreställningen Fröken Julie på Åbo Svenska Teater.

Biljettpriser

Normalpris

28 €

Pensionärer / studerande / arbetssökande

26 €

Produktionsinfo

På scenen:

Lady Laverna, The Ravishing Shangri-La Rubies