Siirry pääsisältöön

Toukokuussa lippukassa on auki ti-pe klo 12-15. HUOM! Suljettu 28.5.

Pähkinänsärkijä

Koe maailmanluokan tanssijoita Ukrainan baletista yleisön suosikissa, perhe-esityksessä Pähkinänsärkijä! Pähkinänsärkijä perustuu alun perin E.T.A. Hoffmannin kirjoittamaan satuun. Piotr Tšaikovskin kuolemattoman musiikin, Marius Petipan alkuperäisen koreografian ja suoraan sadusta peräisin olevan libreton avulla Pähkinänsärkijästä on tullut yksi maailman suosituimmista baleteista. Pähkinänsärkijää pidetään yhtenä venäläisen baletin pääteoksista, ja sitä on esitetty lukemattomilla…

Esitetään

11.12.

Näyttämö

Päänäyttämö

Koe maailmanluokan tanssijoita Ukrainan baletista yleisön suosikissa, perhe-esityksessä Pähkinänsärkijä!

Pähkinänsärkijä perustuu alun perin E.T.A. Hoffmannin kirjoittamaan satuun. Piotr Tšaikovskin kuolemattoman musiikin, Marius Petipan alkuperäisen koreografian ja suoraan sadusta peräisin olevan libreton avulla Pähkinänsärkijästä on tullut yksi maailman suosituimmista baleteista. Pähkinänsärkijää pidetään yhtenä venäläisen baletin pääteoksista, ja sitä on esitetty lukemattomilla näyttämöillä ympäri maailmaa sen ensi-illasta 1892 lähtien.

Nyt ÅST:ta vieraileva Ukrainan esitys vie meidät ajassa taaksepäin baletin klassiseen tulkintaan. Taianomainen tarina pienestä Clarasta, joulujuhlasta, Pähkinänsärkijä-nukesta ja kaikista mielikuvituksellisista unista on monille tuttu ja se kiehtoo yleisöä kaikenikäisten keskuudessa.

Ukrainan baletti on kiertueryhmä, joka koostuu Ukrainan johtavista teattereista tulleista tanssijoista.’Ukrainan baletti on kiertueryhmä, joka koostuu Ukrainan johtavista teattereista tulleista tanssijoista.

Lippujen hinnat

Normaali

68 €

Eläkeläiset

58 €

Lapset / ryhmät

54 €

Esityksen tiedot