FLAME JAZZ

n 1 h 30 min, ei väliaikaa
Vaihtelee
Jazzmusiikki, Tiljan

Flame Jazz-konsertit jatkuvat

Tiljannäyttämöllä 3.2. ja 31.3.

3.2 klo 22 Flame Jazz: Antti Lötjönen Quintet East

 

Monissa kansainvälisissä liemissä keitetty kontrabasisti Antti Lötjönen tuo yhtyeensä Turkuun uuden levynsä ”Circus/Citadel" julkaisukiertueen merkeissä. Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä. Sävellykset jättävät tilaa loistaville solisteille ja soittajien väliselle kommunikaatiolle. Asioita ei lukita, vaan musiikki saa matkata minne tahtoo. Yhtyeen ilmaisussa ei karteta riskejä, sillä rosot ja virheet ovat olennainen osa musiikkia, jotka tuovat musiikkiin inhimillisyyttä ja lämpöä. Solistista voimaa pursuavan eturivin muodostavat huippupuhaltajat Mikko Innanen, Jussi Kannaste ja Verneri Pohjola. Rummuissa aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa.

 

31.3. klo 19 Flame Jazz: Signe feat. Mila Laine

 

Jazz-Emma- ja Teosto-palkintoehdokkuuksin huomioitu vokaaliyhtye Signe esiintyy Turussa laulutriona vahvistuksenaan sellisti Mila Laine. Yhtye julkaisi uuden albuminsa "Morphemes" elokuussa 2022. Albumi on Onomatopoesia-nimeä kantavan trilogian toinen osa. Signe kartoittaa kolmen albumin sarjallaan ihmisäänen tutkimattomia maastoja. Kokonaisuus on tutkimus herkistymisestä sekä tarpeesta kiinnittyä ja asettua muuttuvissa elinympäristöissä. Albumit kehittyvät kielen pienimmistä osista äänteistä kohti tavuja, sanoja ja lopulta lyriikoita.

 

www.flamejazz.com

LIPUN HINTA


Normaalihinta: 22,50 €
Eläkeläishinta: 20,50 €
Opiskelijahinta: 15,50 €

Täältä löytyy muut hintatiedot.

 


TS: Siellä jazz soi akustisen kauniisti​

"Kaikki esiintyvät Åbo Svenska Teaterin Café Tiljanissa, joka on muodostunut turkulaisen jazz-väen musiikillinen kamari. Siellä jazz soi akustisen kauniisti ylellisessä ympäristössä. Tuleva ohjelmisto ei näytä laskevaa käyrää."