Siirry pääsisältöön

Something Rotten! tällä viikolla: 1.3 & 2.3! Osta lippu!

Konsert

Vierailu

Flame Jazz

Sellisti-säveltäjä Aino Juutilaisen luotsaaman AINON-kvartetin musiikin rakennuspalikat löytyvät jazzista ja klassisesta musiikista luoden kiehtovan ja sointivärikkään kudelman.

Esitetään

16.2 & 26.4

Aika

ca 1 h 30 min, ei väliaikaa

Kieli

Vaihteleva

Näyttämö

Jazz-musiikki, Tiljan

Flame Jazz-konsertit jatkuvat

Tiljannäyttämöllä 16.2.2024 ja 26.4.2024.

16.2 klo 22 Flame Jazz: AINON

Aino Juutilainen – sello, sävellykset
Merimaija Aalto – viulu, alttoviulu, laulu
Milo Linnovaara – saksofoni, klarinetti, huilu
Joonas Leppänen – rummut

Sellisti-säveltäjä Aino Juutilaisen luotsaaman AINON-kvartetin musiikin rakennuspalikat löytyvät jazzista ja klassisesta musiikista luoden kiehtovan ja sointivärikkään kudelman. Yhtyeen oma vahva visio vie kuulijan mukanaan kohti ennenkokemattomia maailmoja. Harvinaisempi sellon, viulun, puhaltimien ja rumpujen muodostama kokoonpano yhdistettynä reippaaseen seikkailumieleen haastaa normeja ja luo vangitsevaa musiikkia. AINONin debyyttialbumi Drought julkaistiin vuonna 2020 ja se sai riemukkaan vastaanoton niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Juutilaisen hienostuneissa sävellyksissä jazzin leikkisät elementit yhdistyvät klassisen musiikin vakavampaan otteeseen saumattomasti. Yhtye valmistelee parhaillaan toisen albumin julkaisua.

Tuotanto: Jazz City Turku ry

26.4. klo 22 Flame Jazz: Susanna Lukkarinen

Susanna Lukkarinen – laulu ja piano 
Jussi Kannaste – saksofoni 
Tuomo Dahlblom – kitara 
Antti Lötjönen – basso 
Abdissa Assefa – lyömäsoittimet 
Jaska Lukkarinen – rummut

Laulaja ja pianisti Susanna Lukkarinen on vaikuttanut Suomen musiikkielämässä jo pitkään eri yhtyeissä ja sooloartistina. Hän on myös yksi suositun lauluyhtye Club For Fiven perustajajäsenistä ja lauloi kokoonpanossa vuosina 2000-2021. Lokakuussa 2023 julkaistiin Susannan toinen sooloalbumi Perfume River, joka pohjautuu jazz- ja folkmusiikkiin yhdistäen taidokkaasti elementtejä laajasti myös muista musiikin tyylilajeista. Albumi on jatkoa hänen aiemmalle soolotuotannolle, joista viimeisin on vuonna 2010 julkaistu Fly Away -albumi. ”Musiikilliset juureni ovat klassisessa musiikissa ja jazzissa, mutta rakastuin teini-iässä myös folk-, ja maailmanmusiikkiin. Nämä musiikin tyylit ovat pysyneet vahvoina vaikuttajina sävellyksissäni”, Lukkarinen kertoo. 

Tuotanto Jazz City Turku ry

www.flamejazz.com

LIPUN HINTA


Normaalihinta: 22,50 €
Eläkeläishinta: 20,50 €
Opiskelijahinta: 15,50 €

Täältä löytyy muut hintatiedot.


TS: Siellä jazz soi akustisen kauniisti​

”Kaikki esiintyvät Åbo Svenska Teaterin Café Tiljanissa, joka on muodostunut turkulaisen jazz-väen musiikillinen kamari. Siellä jazz soi akustisen kauniisti ylellisessä ympäristössä. Tuleva ohjelmisto ei näytä laskevaa käyrää.”

Lippujen hinnat

Normaali

25€

Ryhmät, min. 15/20 henk.

20€

Eläkeläinen

23€

Opiskelija, työnhakija

15€

Pikalinkit

Kalenteri

Esityksen tiedot