Siirry pääsisältöön

Something Rotten! -musikaali esitetään 29.9. ja 30.9. Osta lippu!

Konsert

Flame Jazz

Emmeluth's Amoeba on innovatiivinen kvartetti, joka koostuu skandinaavisen jazzin tämän hetken kiinnostavimmista nimistä. Aktiivisesti Eurooppaa kiertävän yhtyeen energisestä musiikista voi löytää sekä free jazzin että kamarimusiikin piirteitä.

Ajankohta

22.09 - 03.11.2023

Aika

ca 1 h 30 min, ei väliaikaa

Kieli

Vaihteleva

Näyttämö

Jazz-musiikki, Tiljan

Flame Jazz-konsertit jatkuvat

Tiljannäyttämöllä 22.9.2023 ja 3.11.2023.

22.9 klo 22 Flame Jazz: Emmeluth’s Amoeba (DK/NO)

Signe Emmeluth – saksofoni, sävellykset 
Karl Bjorå – kitara
Christian Balvig – piano
Ole Mofjell – rummut

Emmeluth’s Amoeba on innovatiivinen kvartetti, joka koostuu skandinaavisen jazzin tämän hetken kiinnostavimmista nimistä. Aktiivisesti Eurooppaa kiertävän yhtyeen energisestä musiikista voi löytää sekä free jazzin että kamarimusiikin piirteitä. Yhtyeellä on taito liikuttaa kuulijaansa aidosti.
Tanskalaisfonisti Signe Emmeluth on taitava ja luova yhtyeenjohtaja, joka loihtii kanssamuusikoistaan irti jotain maagista. Hänellä on oma vahva näkemyksensä musiikista, eikä hän pelkää ottaa riskejä. Emmeluth onkin yksi pohjoismaisen jazzkentän nousevia artisteja, jonka uraa kannattaa todella seurata.

3.11. klo 22 Flame Jazz: Sarah Murcia Quartet Eyeballing (FR)

Sarah Murcia – kontrabasso, ääni, syntetisaattori
Benoît Delbecq – piano, koskettimet, rumpukone
Olivier Py – saksofoni
Francois Thuillier – tuuba

Eurooppalaisen jazzin kiinnostavimpia nimiä Suomeen tuova Vapaat Äänet -kiertue saapuu Turkuun multi-instrumentalisti Sarah Murcian johdolla! 
Basisti ja säveltäjä Sarah Murcia on ranskalaisen jazzkentän omaleimainen monilahjakkuus, jonka uraan mahtuu kirjavasti kokemuksia 1990-luvulta lähtien. Vuonna 2017 perustetun Eyeballing-kvartetin pelikenttä venyy elektrojazzista vaihtoehtopoppiin kiehtovan minimalismin kautta. Murcia on luonut musiikkia amerikkalaisen kirjailija Vic Moanin teksteihin, joita hän laulaa tai lausuu itse. Tarkkaan sävelletyt kappaleet elävät orgaanisesti neljän mestarisoittajan ja improvisoijan käsissä. Murcian rinnalla kvartetissa soittavat hänen pitkäaikaiset soittokumppaninsa saksofonisti Olivier Py ja pianisti Benoît Delbecq, joka vastaa myös rytmikoneen käsittelystä. Yhtyeen täydentää tuubavirtuoosi François Thuillier. 

www.flamejazz.com

LIPUN HINTA


Normaalihinta: 22,50 €
Eläkeläishinta: 20,50 €
Opiskelijahinta: 15,50 €

Täältä löytyy muut hintatiedot.


TS: Siellä jazz soi akustisen kauniisti​

”Kaikki esiintyvät Åbo Svenska Teaterin Café Tiljanissa, joka on muodostunut turkulaisen jazz-väen musiikillinen kamari. Siellä jazz soi akustisen kauniisti ylellisessä ympäristössä. Tuleva ohjelmisto ei näytä laskevaa käyrää.”

Lippujen hinnat

Normaali

25€

Ryhmät, min. 15/20 henk.

20€

Eläkeläinen

23€

Opiskelija, työnhakija

15€

Pikalinkit

Kalenteri

Marraskuu

03.11.2023 | KL. 22.00

Flame Jazz: Sarah Murcia Quartet Eyeballing

Tiljan Osta lippu

Esityksen tiedot

Näyttämöllä

Flame Jazz

Flame Jazz