Siirry pääsisältöön

Toukokuussa lippukassa on auki ti-pe klo 12-15. HUOM! Suljettu 28.5.

Vierailu

Drag under galoscherna

Drag under galoscherna on show, joka uteliaalla ja leikkisällä tavalla sukkuloi nauraen ja iloiten lauluaarteiden parissa. Ja tietenkin pukeutuneena Drag-asuihin!

Esitetään

30.8. klo 20

Aika

n. 1 h, ei väliaikaa

Kieli

Ruotsi

Näyttämö

Tiljan

Lämpimästi tervetuloa queermusiikilliseen Drag under galoscherna -show:hun. 

Kyseessä on show, joka uteliaalla ja leikkisällä tavalla sukkuloi nauraen ja iloiten lauluaarteiden parissa. Ja tietenkin pukeutuneena drag-asuihin!

Yhdessä yleisön kanssa muistelemme menneiden aikojen musiikkia, luomme uusia kokemuksia tulevaisuutta varten ja ennen kaikkea teemme sen tässä ja nyt. Toivomme, että bongaat show:ssamme monenlaisia drag-tähtiä. Yleisö on enemmän kuin tervetullut saapumaan parhaissa drag-asuissaan!


Kimaltelevin terveisin
Jonas & Victor

MEISTÄ

Drag under galoscherna  (DUG) on kahden ansioituneen muusikon ja taiteilijan kuratoima yhteisö. Jonas Drejholt on muusikko, säveltäjä ja lauluvalmentaja. Hän on työskennellyt erilaisissa kokoonpanoissa mm. Drejholt-orkesterissa, Provköketissä ja viimeisimpänä musiikillisen avaruusseikkailuprojekti Ionan (feat. Alantus), parissa. DUG:ssa Jonas vastaa musiikillisista sovituksista, sekä toimii muusikkona ja laulajana.

DUG:n toinen kuraattori on taiteilija ja ohjaaja Victor Molino Sanchez. Victor on monilahjakas taiteilija, joka on työskennellyt useimmilla Ruotsin teatterinäyttämöillä. Viimeksi hän esiintyi Nostradamuksena Åbo Svenska Teaterin Something Rotten! -musikaalissa. DUG:ssa Victor vastaa konseptista, koreografiasta, laulusta ja tanssista.

facebook.com/dug.scenshow

Lippujen hinnat

Normaalihinta

30 €

Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät

28 €

Esityksen tiedot