Näyttämöt

 

Åbo Svenska Teaterilla on kaksi kiinteää näyttämöä: Päänäyttämö, jossa on 367 paikkaa ja Studionäyttämö, jossa on 130 paikkaa. Näiden lisäksi pienempiä näytöksiä esitetään Tiljan-kahvilanäyttämöllä. ÅST on myös alueteatteri ja se kiertää Turunmaalla, Läntisellä Uudellamaalla ja Ahvenmaalla. Alueteatteria pidetäänkin ÅST:n neljäntenä näyttämönä.

Teatterin tiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön, katso lisätietoja.

 

Päänäyttämö

Sali on jaettu neljään luokkaan: A-, B-, C- ja D-paikkoihin.
Hintaryhmä II (B-paikat): paikoilla voi olla rajallinen näkyvyys/ istumamukavuus.
Hintaluokka III (C-paikat): vaihteleva näkyvyys ja istumamukavuus.
(nr. 255-263, 280-288, 333, 334, 349, 350 ovat baarituoleja)

Katso katsomokartta tässä.

Tekstitys ei näy permannon riveille 1 ja 2.

Permannolla on tilaa 4 pyörätuolille.

Sisäänkäynti Päänäyttämölle on Kauppatorin puoleisista pääovista, Aurakatu 10. Sisäänkäynti pyörätuolilla on Hansakorttelin Thaliasta, ÅST:n lippukassan vierestä.

 

Studionäyttämö

Studionäyttämöllä on katsomo, missä on 100 paikkaa. Studionäyttämö sijaitsee Paakarintalossa Hansakorttelissa ja sen sisäänkäynti on Antintalon kautta. Osoite on Eerikinkatu 13, 4. kerros.

 

Tiljan

Kahvilanäyttämö Tiljanissa voidaan järjestää pienempiä tilaisuuksia, kuten musiikkiesityksiä ja stand up-iltoja. Saliin mahtuu 98 henkilöä.

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close