Aktuellt på Åbo Svenska Teater


Här hittar du information om vad som är aktuellt just nu

Åbo Svenska Teater anställer en försäljningskoordinator till teaterns biljettförsäljning


Vi söker en positiv och aktiv person med social kompetens och gedigen erfarenhet av kundbetjäning och kassahantering samt med examen inom det företagsekonomiska området. Som försäljningskoordinator är du teaterns primära kundkontakt och ansikte utåt. Du sköter bl.a. biljettförsäljning, kassahantering, kundservice och information. Du säljer och marknadsför aktivt teaterns produktioner.
Du talar och skriver svenska och finska flytande och klarar även av kundbetjäning på engelska. Arbetstiden är 36 timmar/vecka och i arbetet ingår kvälls- och veckoslutsarbete. Vi erbjuder en stadigvarande arbetsplats i Finlands äldsta teaterhus, på en teater som är känd för sin goda arbetsgemenskap. Arbetet börjar 2.9.2019 och är en tillsvidare anställning på heltid. En deltidsanställning kan också diskuteras.
Har du de kvalifikationer vi söker och ett brinnande intresse för att få jobba med teater? Skicka då din ansökan jämte CV till Åbo Svenska Teater, senast 7.5.2018 kl. 14, e-post niina.renstrom@abosvenskateater.fi. Tilläggsuppgifter fås 26.4, 2.5 och 3.5 kl. 9-16 av marknadsföringschef Niina Renström, tel. 044 250 81 89.

 


Biljettförsäljningen öppnar senare 25.4

Undantagsvis öppnar biljettförsäljningen först kl.12.30 den 25.4.

 


Vårmöte

Åbo Svenska Teaterförening håller vårmöte den 25.4 kl.18 på teaterns kansli.