Aktuellt på Åbo Svenska Teater


Här hittar du information om övriga evenemang på teatern så som publiksamtal, seminarier, öppna guidningar och repetitioner. Välkomna!

Under spelåret 2018-2019 ulovas bl.a. publikdiskussioner och öppna verkstäder för barn.

Teatern informerar:

Hjälp oss att bli ännu bättre!

Delta i vår kundundersökning och vinn biljetter till någon av
höstens premiärer och till Främlingen på våren.

Delta i undersökningen här.


Väggkalender

Nu finns en vacker väggkalender för år 2019 med bilder av vårt fantastiska teaterhus till salu! Kalendern kostar 10 euro och kan köpas i biljettförsäljningen ti-lö kl.12-18.


Extra insatta gratis guidningar 28.2

De guidade rundturerna den 27.1 var snabbt fullbokade, och tack vare det stora intresset för dem sätter vi nu in två gratis guidningar till! De nya rundvandringarna sker på Kalevaladagen den 28.2 kl.17 (på finska) och kl.18.30 (på svenska). Anmälningar tas emot i biljettförsäljningen, begränsat antal platser.


Vi deltar i Åbo stads projekt som kartlägger folkmassors rörelser


I sitt arbete med att utveckla och förbättra stadens tjänster har Åbo stad inlett ett projekt där man mäter hur folkmassor rör sig i centrum av staden. Företaget Hypercell genomför mätningarna och har lagt ut ett femtiotal mätare i centrala Åbo, en av mätarna är installerad i Åbo Svenska Teaters aula. Mätaren registrerar mobiltelefoner och andra apparater som har Bluetooth påslagen. All insamlad data är anonym och GDPR-säkrad. Mätaren samlar inte in information om enskilda personer utan uttryckligen om hur folkströmmar rör sig. 

Läs mer om projektet här.

 

Evenemang:

Kom med och fira teaterhusets 180 år!

 

BLODGIVNING PÅ STORA SCENEN
Onsdag 13.3 kl. 12-18

För tredje gången ordnas evenemanget tillsammans med  blodtjänst. Vårt mål är 180 nu donatorer, hjälp oss att nå det rekordet!