Siirry pääsisältöön

Toukokuussa lippukassa on auki ti-pe klo 12-15. HUOM! Suljettu 28.5.

Elämyspolku

Mikä on Elämyspolku?

”Elämyspolku on Turun kaupungin sivistystoimialan suunnitelma, jossa hyödynnetään erilaisia työtapoja ja oppimisympäristöjä ja jossa työskentelyä viedään säännöllisesti ulos luokkahuoneesta. Elämyspolku on myös tapa toteuttaa monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Elämyspolku tukee osaltaan opetuksen eheyttämistä.

Koulun sisä- ja ulkotilojen lisäksi eri oppiaineiden opetuksessa hyödynnetään luontoa ja rakennettua ympäristöä. Kirjastot, liikunta-, taide- ja luontokeskukset, museot ja monet muut yhteistyötahot tarjoavat monimuotoisia oppimisympäristöjä.

Opetussuunnitelma kuvaa oppilasta aktiivisena toimijana. Oppilaan osaaminen kehittyy, kun hän saa myönteisiä oppimiskokemuksia, kokee oppimisen iloa ja osallistuu luovaan toimintaan. Tällaisia oppimiskokemuksia Elämyspolku tarjoaa. Elämyspolulla on myös yleissivistävä merkitys turkulaiselle oppilaalle. Kouluvuosiensa aikana hän saa kattavan käsityksen kaupunkimme kulttuuritarjonnasta, luontomahdollisuuksista ja yrittäjyydestä.”

Lue lisää Elämyspolusta Turun kaupungin nettisivuilta

Kaupungin sivuilta löydät myös tietoa tilauslomakkeesta, joka tulee täyttää kun haluaa hyödyntää Elämyspolkua. Huomioithan että liput tulee lunastaa etukäteen luovuttamalla tilauslomake lipunmyyntimme.

Lisätietoja saa ryhmämyynnistämme:
02 277 7379
linda.javen@abosvenskateater.fi