Hoppa till sidans innehåll

Biljettförsäljningen är stängd 1.6-12.8. Biljettbokningar kan göras per telefon och e-post t.o.m. 7.6. Efter det kan biljetter köpas i vår webbshop.

För skolgrupper

Publikarbete för dagis- och skolgrupper

Under hösten 2023 erbjuder vi skolgrupper följande:

SOMETHING ROTTEN!

Something Rotten! är en galet rolig komedimusikal om hur å ena sidan Hamlet och å andra sidan musikalgenren kan ha kommit till! Vi hamnar i en påhittad renässans kryddad med steampunk på 1590-talet i London. Bröderna Nick och Nigel Bottom försöker bli populära i skuggan av William Shakespeare, som producerar hit efter hit.

Målgrupp
Konsttestarna i åk 8 kommer att se föreställningen. I samband med föreställningen finns ett publikarbetsmaterial som även kan användas av andra skolgrupper.

Something Rotten! spelas på Stora scenen. För mer information kontakta publikarbetare Linda Javén 044-344 5010 eller linda.javen(a)abosvenskateater.fi

EN JULSAGA

En spännande, julig spökhistoria med tidsresor till gångna, nutida och framtida jular. Vi möter rollfigurer från olika samhällsklasser och genom dem får vi uppleva hur samhället ser ut. Vi träffar också tre julspöken, både snälla och roliga, samt lille Tim i den fattiga men kärleksfulla familjen Cratchit.

För skolgrupper finns ett publikarbetsmaterial som kan användas före och efter föreställningen.


Skolföreställningar
Må 4.12 kl. 11:00
Ti 5.12 kl. 11:00

Material- och inspirationspaketen kan fungera som ett komplement till vardagen på dagiset och i undervisningen. Vi vill inspirera och ge er idéer för hur ni kan förlänga och fördjupa själva teaterupplevelsen. Det är upp till dig som lärare och gruppledare att avgöra hur ni vill arbeta med det och i vilken utsträckning. Kom ihåg att man också kan komplettera sitt teaterbesök eller sin undervisning med en guidad rundtur på teatern, som är gratis för alla dagis- och skolgrupper.

Pris

Biljettpriset för eleverna varierar mellan de olika föreställningarna.
Lärarbiljetten kostar 1€/lärare/20 elever.

Frågor?

Om du har frågor eller önskemål gällande publikarbete, kontakta vår publikarbetare
Linda Javén
linda.javen(a)abosvenskateater.fi
044-3445010