Hoppa till sidans innehåll

FÖRLORARNA premiär 19.9! Köp biljett

För skolgrupper

Publikarbete för dagis- och skolgrupper

Under hösten 2024 erbjuder vi skolgrupper följande:

FÖRLORARNA

Hjärtat bankar, pulsen stiger, tjut av glädje och skrik av besvikelse. Tårar, svett, passion. Ljusblått idrottsgolv, lysrör som blinkande, långsamt tänds. En symfoni av visselpipor, dribblande bollar och sportskornas gnissel samt tyska technolåtar från 90-talet. Allt detta och en aning för starkt tävlingsinriktat idrottande och krossade förväntningar möter Åbo Svenska Teaters 185-åriga salong i den nya föreställningen Förlorarna.

Läs mer här.

Målgrupp
Konsttestarna i åk 8 kommer att se föreställningen. I samband med föreställningen finns ett publikarbetsmaterial som även kan användas av andra skolgrupper.

Förlorarna spelas på Stora scenen. För mer information kontakta publikarbetare
Ida Ridberg
ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi
044-344 5010

MURR OCH SKOGENS LJUS

Temat om samhörighet och avskildhet tangeras med kärlek – när vi iakttar andra, lär vi oss om oss själva. Och vi märker att ljuset finns överallt, till och med i mörkret.

Murr och skogens ljus är en skogsberättelse för barn i åldern 3-7 år. En sagostund i en gemensam värld, där åskådarna får sin egen plats i scenbilden.

För daghemsgrupper finns ett publikarbetsmaterial som kan användas före och efter föreställningen.

Material- och inspirationspaketen kan fungera som ett komplement till vardagen på dagiset och i undervisningen. Vi vill inspirera och ge er idéer för hur ni kan förlänga och fördjupa själva teaterupplevelsen. Det är upp till dig som lärare och gruppledare att avgöra hur ni vill arbeta med det och i vilken utsträckning. Kom ihåg att man också kan komplettera sitt teaterbesök eller sin undervisning med en guidad rundtur på teatern, som är gratis för alla dagis- och skolgrupper.

Pris

Biljettpriset för eleverna varierar mellan de olika föreställningarna.
Lärarbiljetten kostar 0 € / lärare / 20 elever.

Frågor?

Om du har frågor eller önskemål gällande publikarbete, kontakta vår publikarbetare
Ida Ridberg
ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi
044-3445010

Fotografi av Ida Ridberg som tittar uppåt vänstra hörnet av bilden och vinkar.