Publikarbete för dagis- och skolgrupper

Hösten 2019 spelar vi Kalevala och då erbjuds ett inspirationspaket riktat till klasser i högstadiet och studerande vid andra stadiet. Senare under hösten är Snödrottningen tillbaka på repertoaren och då erbjuder vi igen verkstäder för lågstadiegrupper. I januari 2020 har Kvinnor 3 premiär och vi erbjuder verkstäder i samband med föreställningen riktad till grupper i andra stadiet (även på turné).

Material- och inspirationspaketen kan fungera som ett komplement till vardagen på dagiset och i undervisningen. Vi vill inspirera och ge er idéer för hur ni kan förlänga och fördjupa själva teaterupplevelsen. Det är upp till dig som lärare och gruppledare att avgöra hur ni vill arbeta med det och i vilken utsträckning. Kom ihåg att man också kan komplimentera sitt teaterbesök eller undervisning med en guidad rundtur på teatern, som är gratis för alla dagis- och skolgrupper.

SNÖDROTTNINGEN
Skolgrupper har möjlighet att beställa rörelseverkstäder som förverkligas i skolan. Tillsammans med Aurinkobalettis proffsdansare får eleverna öva sig på att kommunicera med kroppen.
Boka i samband med biljettbokningen. Verstäderna är gratis för grupper (inom vår region) som köpt biljetter. OBS! Begränsat antal verkstäder.

KALEVALA
För skolgrupper i högstadiet och andra stadiet finns ett inspirationspaket som behandlar Kalevala verket och föreställningen på teatern.

KVINNOR 3
Vi erbjuder verkstäder för skolgrupper i andra stadiet i samband med föreställningar. Även på turné.

Kontakta publikarbetare Ida Ridberg för mer information och om ni är intresserade av materialet. Ida nås på 044-344 5010 och ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi