Boka & köp

 

Bokningar
 

- Åbo Svenska Teaters biljettförsäljning är öppen ti-lö kl.12-18, samt en timme före föreställning. Biljettförsäljningen är stängd för lunchpaus kl. 14-15 på lördagar, utom den 2.2, 16.3 och 6.4 då biljettförsäljningen istället är stängd kl.15-16.
Telefonförsäljningen är öppen också måndag kl.12-15.

OBS! Bokade biljetter bör lösas ut senast två veckor efter bokning, annars annulleras bokningen automatiskt.

- Internetbokningar kan göras via Ticketmaster Suomi: www.ticketmaster.fi och (www.ticnet.se, gäller Sverige). Boka här!
Du kan behändigt skriva ut biljetten hemma.

- Ring Ticketmaster Suomi, telefon 0600 10 800 (1,96€/min+lna) må-lö 8-21 och söndagar 8-18

- Registerbeskrivning

 

OBS!
Åbo Svenska Teater rekommenderar att publiken köper sina biljetter via teaterns egen biljettförsäljning eller via samarbetspartnern Ticketmaster Oy. På det sättet kan vi garantera att kunderna får biljetterna till av oss utsatt pris samt de platser kunden bokat.
Jane Eyre har nått en sådan popularitet att vissa återförsäljare tagit chansen till tilläggsintäkter. Sådan verksamhet är inte olaglig i Finland. Det har kommit till vår kännedom att en del arrangörer vägrar inträde till kunder som kommer med e-biljett köpt via en återförsäljare. Vissa återförsäljare har även kunnat sälja samma biljetter/platser till flera köpare, då kan arrangören inte garantera att kunderna får de platser de ursprungligen betalat för.

 

Betalningssätt

- Vår biljettförsäljning: Det går bra att betala kontant, med bank- eller kreditkort, Smartums kort och kultursedel, Virikekort och -kultursedel, Tykysedlar och Ticket Virike-kort, E-passi, teaterns egna presentkort samt med faktura (faktureringstillägg 5 €).

- Lös ut dina biljetter på Ticketmaster Suomis försäljningsställen, tex Stockmann och Wiklund i Åbo. Se hela listan här.

Ticketmasters serviceavgifter är:
1 € då biljetten kostar 0-10 € 
2,5 € då biljetten kostar 10,01-20 €
3 € då biljetten kostar 20,01-40 €
3,50 € då biljetten kostar 40,01-50 €
Dessa gäller vid köp på ticketmaster.fi och deras serviceställen.

OBS! Kontrollera din biljett. Köpt biljett återlöses eller bytes ej. Vi tillämpar Ticketmaster Suomis allmänna avtalsvillkor.

 

Teatersalongens tillgänglighet

På grund av teaterns historiska arkitektur erbjuder vi platser för rullstolsbundna på
parkett och för personer med begränsad rörelseförmåga på parkett eller första balkong.
I vår biljettförsäljning hjälper vi dig hitta en lämplig plats.

 

Ge en upplevelse i present!

Ett presentkort till Åbo Svenska Teater är en uppskattad gåva till någon du tycker om. Att förära någon en upplevelse i present är dessutom ett miljövänligt alternativ.

Presentkortet är i kraft ett år och du kan själv bestämma värdet på det. Presentkortet byts ut mot biljetter till valbar föreställning i biljettkassan.

Köp ditt presentkort i biljettförsäljningen i Thalia, tfn 02-277 7377 och biljetter(a)abosvenskateater.fi