Boka & köp

Vi säljer ett begränsat antal platser för att garantera säkerhetsavstånden.

Publiken kommer att sitta på varannan stol och varannan rad så att ingen, i mån av möjlighet, sitter bredvid, framför eller bakom någon annan. Om du vill boka platser bredvid varandra för personer som hör till samma hushåll, tag kontakt med vår biljettförsäljning på tfn 02-277 7377 eller biljetter@abosvenskateater.fi ti-lö kl. 12-14 och kl. 15-18.

OBS! Biljettförsäljningen är stängd 31.10.2020.

Julöppet:
on 23.12 kl. 12-14 & 15-18
24-28.12 stängt
ti 29.12 kl. 16-19
on 30.12 kl. 12-15
to 31.12 kl. 16-19
1-4.1 stängt
ti 5.1 12-15
on 6.1 stängt
7-8.1  12-14 & 15-18
lö 9.1 stängt

Bokningar

Biljettförsäljningen i Thaliadelen av Hansakvarteret är öppen ti-lö kl. 12-14 och kl. 15-18. Telefonförsäljningen är dock öppen också må kl. 9-16 samt ti-fr kl.14-15.

Grupper kan kontakta gruppförsäljningen må-fr kl. 9-16, tfn 02-277 7379 eller maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

OBS! Bokade biljetter bör lösas ut senast två veckor efter bokning, annars annulleras bokningen automatiskt. Biljetterna kan lösas ut via Lippu.fi:s försäljningsställen.

Elektroniska biljetter behöver inte skrivas ut eller byta till pappersbiljetter i teaterns biljettförsäljning. Det räcker att visa upp biljetten i mobilen till publikvärden vid ingången till teatersalongen.

- Internetbokningar kan göras via Lippu.fi. Du kan då behändigt skriva ut biljetten hemma.
OBS! Till föreställningarna i september kan biljetter bokas enbart via teaterns egen biljettförsäljning.

Boka din biljett här!

- Ring Lippu.fi, tfn 0600 900 900 (2€/min+lna) må-fr kl. 9-16.

Kolla vår registerbeskrivning här.

 

OBS!
Åbo Svenska Teater rekommenderar att publiken köper sina biljetter via teaterns egen biljettförsäljning eller via samarbetspartnern Lippu.fi. På det sättet kan vi garantera att kunderna får biljetterna till av oss utsatt pris samt de platser kunden bokat.

Vissa återförsäljare kan ta chansen till tilläggsintäkter. Sådan verksamhet är inte olaglig i Finland. Det har kommit till vår kännedom att en del arrangörer vägrar inträde till kunder som kommer med e-biljett köpt via en återförsäljare. Vissa återförsäljare har även kunnat sälja samma biljetter/platser till flera köpare, då kan arrangören inte garantera att kunderna får de platser de ursprungligen betalat för.

 

Betalningssätt

- Vår biljettförsäljning: Det går bra att betala kontant, med bank- eller kreditkort, Smartums kort och kultursedel, Virikekort och -kultursedel, Tykysedlar och Ticket Virike-kort, E-passi, teaterns egna presentkort samt med faktura (faktureringstillägg 5 €).

- Lös ut dina biljetter på Lippu.fi:s försäljningsställen, tex Stockmann och Wiklund i Åbo, eller i R-kiosken.

Se hela listan här.

Lippu.fi:s serviceavgifter är:
0 € - 14,99 € / biljett: 1,50€ / biljett
15 € - 29,99 € / biljett: 2,50 € / biljett
30 € - 49,99 € / biljett: 3,50 € / biljett
50 € - / biljett: 4,50 € / biljett

Förutom serviceavgiften kan en leveranskostnad beroende på biljetternas leveranssätt tillkomma.

OBS! Kontrollera din biljett. Köpt biljett återlöses eller bytes ej. Vi tillämpar Lippu.fi:s allmänna avtalsvillkor.

 

Teatersalongens tillgänglighet

På grund av teaterns historiska arkitektur erbjuder vi platser för rullstolsbundna på parkett och för personer med begränsad rörelseförmåga på parkett eller första balkong. I vår biljettförsäljning hjälper vi dig hitta en lämplig plats.

 

Ge en upplevelse i present!

Ett presentkort till Åbo Svenska Teater är en uppskattad gåva till någon du tycker om. Att förära någon en upplevelse i present är dessutom ett miljövänligt alternativ.

Presentkortet är i kraft ett år och du kan själv bestämma värdet på det. Presentkortet byts ut mot biljetter till valbar föreställning i biljettkassan.

Köp ditt presentkort i biljettförsäljningen i Thalia, tfn 02-277 7377 och biljetter(a)abosvenskateater.fi

Också lippu.fi:s presentkort kan användas i vår biljettförsäljning, de presentkorten kan köpas t.ex. via lippu.fi:s webbplats.

Läs mer om lippu.fi:s presentkort via den här länken.

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close