Evenemang

Här hittar du information om övriga evenemang på teatern så som publiksamtal, seminarier, öppna guidningar och repetitioner. Välkomna!

Under spelåret 2021-2022 ulovas bl.a. publikdiskussioner och Familjelördagar.

Våra evenemang

Publiksamtal 18.9

Lördag 18.9 ca kl. 17 efter Morbror Vanja ordnas ett publiksamtal på Tiljan med föreställningens regissör Tuomo Rämö. Rämö talar finska, samtalet tolkas till svenska i mån av möjlighet. Välkommen att lyssna och delta.

Soppa och samtal 30.10

Lördag 30.10 kl. 11.30 dukar vi upp sopplunch på Tiljan i anslutning till föreställningen av Morbror Vanja, som börjar kl. 13. Välkommen att äta soppa (12€) och samtala med intressanta gäster.
Boka din plats via biljettförsäljningen senast 22.11.

Familjelördagar

Lördagarna 13.11 & 27.11 kl. 11.30 kan familjer tillbringa tid tillsammans på teatern. Innan föreställningen serveras brunch på Tiljan och i Målarsalen leker och pysslar vi tillsammans. Anmälan tas emot i biljettförsäljningen senast 5.11 respektive 19.11. Brunchen kostar 12/17€. Verkstaden är gratis och tvåspråkig.
Max 15 deltagare per verkstad.

Utställning, tassar och spel

Muséet Aboa Vetus Ars Nova har sammanställt en miniutställning på första raden med bestick och skärvor av kärl som ger en inblick i förr i tidens dukning.

Selm och Elmi har snusat runt på teatern och lämnat tassavtryck efter sig! Hittar du alla fem avtryck? Följ ledtrådarna för att hitta dem och delta i utlottningen av boken ”Hundarnas Historiebok, Finland en del av Sverige”.

När du köper Hundarnas historiepjäs programblad (6€) får du ett skojigt brädspel som lämpar sig för hela familjen.