Hoppa till sidans innehåll

Something Rotten! denna vecka: 1.3 & 2.3! Köp biljett!

Konsert

Gästspel

Superstar Experience

Superstar Experience med Alexander Lycke i spetsen återvänder nu till Åbo Svenska Teater endast för en kväll med de största låtarna från Jesus Christ Superstar.

Spelas

21.3.2024 kl. 19

Längd

1 h 20 min, ingen paus

Scen

Stora scenen

Superstar Experience med Alexander Lycke i spetsen, känd från Les Miserables och Jesus Christ Superstar, återvänder nu till Åbo Svenska Teater endast för en kväll med de största låtarna från Jesus Christ Superstar.

Musiken kommer att framföras i snygga progressiva arrangemang som flirtar med hela rockhistorien av rockbandet Astrakhan som är förstärkta av backup singing-duo vokalisterna Karner Perrelli Vocals.

Senast Superstar Experience var i Finland 2018 blev konserten hyllad både av publik och recensenter.

OBS! Passa på att ladda upp inför denna föreställning genom att beställa servering på förhand och njuta av läckerheter redan innan föreställningen!

Föreställningen är en enaktare och har sålunda ingen paus.

Ta en titt på vår meny här!

Biljettpriser

NormalprisA/B-platser

35 € / 30 €

Grupper / pensionärer / studerandeA/Bplatser

30 € / 25 €

Recensioner

”When it comes to concert versions of Jesus Christ Superstar, this is as good as it gets. It's like the music was meant to be played like this. It was mesmerizing”

Publikröst

”Det enda som får mig att fortfarande sitta ner, är min respekt för de som sitter bakom mig. Hela jag är fylld av eufori ”

Jönköpingsposten

”Jag uppskattar att Astrakhan med Lycke i spetsen har dragit upp ännu tydligare stilistiska riktlinjer än Webbers original. För det ger faktiskt musiken ett mervärde."

Österbottens tidning

Produktionsinfo

Produktion:

Character Production AB

Foto:

Therese Stephhansdotter Björk