Hoppa till sidans innehåll

Musikalen Something Rotten! spelas denna vecka 6.10 och 7.10. Köp biljett!

Konsert

Den doftande jorden

Pärlor ur Carita Holmströms sångarkiv daterade allt från 70-talet till sånger skrivna idag enkom för Trio Flamme. Trio Flamme sjunger Carita Holmströms sånger om vårt liv på jorden.

Speltid

24.11.2023

Tid

1 h 15 min. Ingen paus.

Språk

Svenska

Spelas

Tiljan

Pärlor ur Carita Holmströms sångarkiv daterade allt från 70-talet till sånger skrivna idag enkom för Trio Flamme.

På Tiljan 24.11.2023 kl. 19.

Trio Flamme sjunger Carita Holmströms sånger om vårt liv på jorden. Det bjuds på sånger om kärlek, längtan och jubelsånger till naturen som varvas med sånger om flykt, sorg och om att det alltid är någon som städar upp efter varje krig. På programmet pärlor ur Caritas sångarkiv daterade allt från 70-talet till sånger skrivna idag enkom för Trio Flamme. På scen ses utöver Trio Flamme även multi-instrumentalisten Esko Grundström och Carita Holmström själv.

Trio Flamme (Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm och Minna Nyberg) brinner för den finlandssvenska teatern, musiken och revytraditionen och har under årens lopp turnerat runtom i Finland och Sverige med ett flertal konsertprogram. Trion har producerat flera konserter som lyfter fram betydande finlandssvenska kompositörer som t ex Erna Tauro och Bengt Ahlfors: Erna Tauro – Känslornas tonsättare, Tauro & Ahlfors – Visor för full hals och FLAMME + BEBBE = SANT!. Trio Flamme tilldelades Erna Tauro priset 2020 för sin mångåriga insats i framförandet av finlandssvensk teatermusik och teatervisor.

Carita Holmström är en musiker med en rik repertoar som verkligen förtjänar synlighet. Carita är pianist, sångerska, kompositör, arrangör och gitarrist. Hon har som musiker etablerat sig som en gränsöverskridande kompositör och mångsidig musiker. Carita har komponerat såväl kammar-, teater- och körmusik som sångsviter, orgel- och kyrkomusik samt tre musikaler, en kammaropera och två baletter och gett ut 10 album med egen musik.

Biljettpriser

Normal

34€

Grupper, min. 15/20 pers.

28,50€

Pensionärer

28,50€

Studerande, arbetssökande

28,50€

Barn

28,50€

Produktionsinfo

På scenen

Emilie Adolfsson (piano), Daiela Fogelholm (sång), Minna Nyberg (sång), Carita Holmström (piano, gitarr), Esko Grundström (kontrabas, dragspel)