Hoppa till sidans innehåll

Something Rotten! denna vecka: 1.3 & 2.3! Köp biljett!

Ljud- och ljusmästare sökes

Åbo Svenska Teater (ÅST) anställer en ljud- och ljusmästare till ett fortlöpande anställningsförhållande från och med 1.5.2024 eller enligt överenskommelse. 

Ljud- och ljusmästarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att köra ljud- och/eller ljus under repetitioner och föreställningar. Arbetsuppgifterna omfattar både teaterns egna produktioner, såväl hemma som på turné, samt gästande produktioner och uthyrningar. Arbetet utförs på teaterns samtliga scener.  Ljud- och ljusmästaren deltar dessutom i scentekniska arbetsuppgifter som en del av det tekniska teamet.

Vi erbjuder en stadigvarande arbetsplats i Finlands äldsta teaterhus, på en teater som är känd för sin goda arbetsgemenskap. Arbetsspråken är svenska och finska, kunskaper i engelska är ett plus. Arbetsuppgifterna förutsätter flexibilitet visavi arbetstiderna. Lönen bestäms enligt teaterbranschens kollektivavtal.

Arbetsuppgifterna kräver en gedigen erfarenhet av arbete i konsertförhållanden samt en bred kunskap om ljud- och ljusteknik. Arbetet har en betoning på ljudteknik, så vi förutsätter att du bemästrar olika ljudsystem och mikrofonteknik. Dessutom krävs också goda kunskaper i scen- och belysningsteknik samt arbets- och kundsäkerhet. Vi förutsätter lämplig utbildning eller ingående kompetens som skaffats på annat sätt, tillräcklig arbetserfarenhet, förmåga till självständigt arbete, stresstålighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och god social kompetens. C-körkort kan komma till nytta.

Känner du dig träffad? Skicka då din ansökan jämte CV till ÅST senast 25.2.2024, e-post tina.grabber@abosvenskateater.fi. Tilläggsuppgifter fås av teaterns tekniska chef Anette Fagerström , tel. 050 516 8200, e-post anette.fagerstrom@abosvenskateater.fi

Du kanske även är intresserad av andra samarbeten?