Varaa ja osta

Olemme rajoittaneet myytävien istumapaikkojen määrää, jotta voimme pitää huolen turvaväleistä.

Istumapaikat on jaettu niin, että jokaisen istumapaikan vieressä on yksi tyhjä paikka niin eteen, taakse kuin sivulle. Poikkeuksena tästä ovat samaan ruokakuntaan kuuluvat seurueet. Jos haluat varata vierekkäisiä paikkoja, ota yhteys teatterin lipunmyyntiin, puh 02-277 7377 tai biljetter@abosvenskateater.fi ti-la klo 12-14 & 15-18.

Joulun aikana lipunmyynti on auki seuraavasti:
23.-28.12 suljettu
ti 29.12. klo 16-19
ke 30.12. klo 12-15
to 31.12. klo 16-19
1.-4.1. suljettu
ti 5.1. klo 12-15
ke 6.1. suljettu
7.-8.1. klo 12-14 & 15-18
la 9.1. suljettu

 

Varaukset

Lipunmyynti on auki ti-la klo 12-14 ja klo 15-18. Puhelinmyynti on auki ma-pe klo 9-16.

Ryhmämyynti on auki ma-pe klo 9-16, puh 02-277 7379 tai maria.weckman(a)abosvenskateater.fi

HUOM! Varatut liput tulee lunastaa kahden viikon sisällä varauksesta, muuten varaus peruuntuu automaattisesti. Liput voi lunastaa Lippu.fi:n lippukaupoista.

E-lippuja ei tarvitse erikseen tulostaa tai vaihtaa paperilipuiksi teatterin lipunmyynnissä. Riittää että lippu näytetään puhelimesta vahtimestarille teatterisalin ovella.

- Internetvaraukset osoitteessa www.lippu.fi. Syyskuun esityksiin lippuja voi varata ainoastaan teatterin omasta lipunmyynnistä.

Varaa lippusi täältä.

Voit tulostaa liput kätevästi kotona.

- Lippu.fi:n puhelinpalvelun kautta, puh 0600 900 900 (2€/min+pvm) ma-pe 9-16. 

- Rekisteriseloste


HUOM!
Åbo Svenska Teater suosittelee, että yleisö ostaa lippunsa joko teatterin lipunmyynnistä tai sopimuskumppanimme Lippu.fi:n kautta. Näin voimme taata että asiakkaamme maksaa lipuistaan meidän määrittämän hinnan ja myös saa varaamansa paikat.

Mitä ilmeisimmin Kalevala-näytelmämme on noussut niin suureen suosioon, että lippujen jälleenmyyjät ovat nähneet mahdollisuuden hyviin lisätienesteihin.

Lippujen edelleenmyynti on Suomessa sallittua toimintaa. Tietoomme on kuitenkin tullut, että moni tapahtumanjärjestäjä ei hyväksy edelleenvälitettyjä e-lippuja. Joissakin tapauksissa lippujen välittäjä on myös myynyt samat liput/paikat usealle eri ostajalle, jolloin tapahtumanjärjestäjä ei voi taata, että asiakas saa ne paikat, joista on alunperin maksanut.

 

Maksutavat

- ÅST:n lippukassa: voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, Smartumin kortilla ja kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikekortilla ja - seteleillä, Tykyseteleillä, Ticket Virike-kortilla, E-passi, ÅST:n lahjakortilla sekä laskulla (laskustuslisä 5 €).

- Voit lunastaa lippusi Lippu.fi:n toimipisteistä, esim Stockmann ja Wiklund Turussa, tai R-kioskeilta. 

Muut Lippu.fi:n toimipisteet.

Lippu.fi:n palvelumaksut ovat:

0 € - 14,99 € / lippu: 1,50€ / lippu
15 € - 29,99 € / lippu: 2,50 € / lippu
30 € - 49,99 € / lippu: 3,50 € / lippu
50 € - / lippu: 4,50 € / lippu

Palvelumaksujen lisäksi toimitustavasta riippuvat toimitusmaksut.

HUOM! Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Noudatamme Lippu.fi:n yleisiä sopimusehtoja.

 

Teatterisalin esteettömyys

Teatterin historiallisesta arkkitehtuurista johtuen ohjaamme pyörätuolissa liikkuvat henkilöt permannolle ja liikuntarajoitteiset henkilöt permannolle tai ensimmäiselle parvelle. Varmista asianmukainen paikka lipunmyynnistämme.

 

Anna lahjaksi elämys!

Åbo Svenska Teaterin lahjakortti on arvostettu lahja. Taattu elämys ja sitä paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, josta on iloa kaikille - myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja sen arvon voit päättää itse. Lahjakortti vaihdetaan vapaasti valittavaan esitykseen lippukassassa.

Lahjakortteja myynnissä lippukassassamme Thaliassa, puh. (02) 277 7377 tai biljetter(a)abosvenskateater.fi

Otamme myös vastaan Lippupisteen lahjakortit lipunmyynnissämme.

Lue lisää Lippupisteen lahjakorteista tässä.

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close