Elämyspolku

Mikä on Elämyspolku?

"Elämyspolku on Turun kaupungin sivistystoimialan suunnitelma, jossa hyödynnetään erilaisia työtapoja ja oppimisympäristöjä ja jossa työskentelyä viedään säännöllisesti ulos luokkahuoneesta. Elämyspolku on myös tapa toteuttaa monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Elämyspolku tukee osaltaan opetuksen eheyttämistä.
Koulun sisä- ja ulkotilojen lisäksi eri oppiaineiden opetuksessa hyödynnetään luontoa ja rakennettua ympäristöä. Kirjastot, liikunta-, taide- ja luontokeskukset, museot ja monet muut yhteistyötahot tarjoavat monimuotoisia oppimisympäristöjä.
Opetussuunnitelma kuvaa oppilasta aktiivisena toimijana. Oppilaan osaaminen kehittyy, kun hän saa myönteisiä oppimiskokemuksia, kokee oppimisen iloa ja osallistuu luovaan toimintaan. Tällaisia oppimiskokemuksia Elämyspolku tarjoaa. Elämyspolulla on myös yleissivistävä merkitys turkulaiselle oppilaalle. Kouluvuosiensa aikana hän saa kattavan käsityksen kaupunkimme kulttuuritarjonnasta, luontomahdollisuuksista ja yrittäjyydestä."
 

Lue lisää Elämyspolusta Turun kaupungin nettisivuilta. Sieltä löydät myös tietoa tilauslomakkeesta, joka tulee täyttää kun haluaa hyödyntää Elämyspolkua. Huomioithan että liput tulee lunastaa etukäteen luovuttamalla tilauslomake lipunmyyntimme. Lisätietoja saa ryhmämyynnistämme puh. 02 277 7378, ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi

Tämäm syksyn Elämyspolku-esitykseksi koululaisille soveltuu koko perheen monikielinen tanssisatu Snödrottningen Lumikuningatar. Lisää tietoa esityksestä löydät tästä:


Snödrottningen Lumikuningatar

Koko perheen monikielinen tanssisatu!

Perhenäytelmä: 6-12-vuotiaille
Ensi-ilta: 2.11.2018, esityksiä myös joulukuussa 2019
Esitetään: Päänäyttämöllä
Lipun hinta: 12€ (Elämyspolku)
Esityskielet: ruotsi, suomi, saame, tanssin kieli
Tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi
Pituus: noin 2 tuntia sis.väliajan

Åbo Svenska Teater ja Aurinkobaletti tuottavat yhdessä H. C. Andersenin koko perheen jouluklassikon Lumikuningatar.

Hans Christian Andersenin rakastettu satu on kasvukertomus, sisäinen matka lapsuuden ystävyyden kehittymisestä nuorten väliseksi rakkaudeksi. Tarina kertoo Gerdan ja Kajn vahvasta ystävyydestä, Lumikuningattaresta ja hänen taikapeilistään, joka heijastaa ainoastaan ihmisten huonot ominaisuudet sekä ystävän kamppailusta.

Yleisötyö koostuu kouluissa toteutettavista tanssipajoista. Oppilaat saavat harjoitella kehonkieltä ja -kommunikointia yhdessä Aurinkobaletin tanssijoiden kanssa. Samalla tutustutaan näytelmän teemaan ja nykytanssiin.

Koululaisesitykset:
12.12.2019
13.12.2019
17.12.2019
18.12.2019
19.12.2019

Mikäli koulusi tai luokkasi on kiinnostunut esityksestä, ota yhteyttä puhelimitse ryhmämyyntiimme puh. 02-277 7379 tai sähköpostitse maria.weckman(a)abosvenskateater.fi.