TACK FÖR DIN MUSIK: MARIE FREDRIKSSON

19 - 19.10.2019
n 1 h 20 min, ei väliaikaa
Ruotsi
Konsertti, Päänäyttämö
15-35 €

Lise & Gertrud, suosittu ruotsalainen duo tuo Marie Fredriksson-ylistyskonserttinsa Turkuun

Kaksi ääntä, sello ja piano ovat tämän duon tavaramerkki, jolla he luovat jotain omaa ja todellisen persoonallista. Päänäyttämöllä 19.10. klo 18.

Syksyn 2018 menestyksen, kolmen loppuunmyydyn konsertin jälkeen Studio-näyttämöllä, ruotsalainen artistiduo Lise ja Gertrud tulee Päänäyttämölle,  tällä kertaa ylistämään maailmantähteä, Marie Fredrikssonia. Kahden äänen, sellon ja pianon avulla Lise & Gertrud luovat aivan oman ja aidosti personaallisen tyylinsä. Lähes kahdenkymmenen vuoden ajan Lise & Gertrud ovat esiintyneet täysille saleille Ruotsissa ilmiömäisesti tulkiten musiikkia, jota ”kaikki” ovat kuulleet.
”Vuosien saatossa olemme tulkinneet eri ihmisten musiikkia. Jotkut ovat tehneet suuremman vaikutuksen kuin toiset. Tack för Din musik-sarjan ideana on antaa tunnustusta sille jolle se kuuluu. ”Miksi Marie Fredriksson?”
”Hänen ääneensä mahtuu ”kaikki”! Se hakeutui ihomme alle jo kun olimme kummatkin nuoria tyttöjä  ja on ollut siellä siitä asti. Se on rokkaava, herkkä, voimakas, eloisa, ilmaiseva ja ylpeä. Se kantaa oman tähtitaivaansa. Marie on suuri esikuva.”
Kuten aina, tämä kaksikko tuo esitykseensä persoonallisuutta, naurua ja vakavuutta, jotka seuraavat Marien lauluaarretta.

Valmistaudu suureen musikaalisuuteen, huumoriin, lämpöön, nopeisiin käänteisiin ja kahteen ääneen, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Tack för din musik (suom. Kiitos musiikistasi) on vuosittain toistuva ylistyskonsertti, musikaalinen esitys, jossa Lise & Gertrud tulkitsevat valitsemansa artistin lauluja.
Konserttisarja alkoi vuonna 2017 Scalateaternissa Tukholmassa. Tähän mennessä Lise & Gertrud ovat ylistäneet Eva Dahlgrenia och Marie Fredrikssonia.

 

Lisää tietoa: www.liseochgertrud.se

”I HITtoCaBBaret har ERI bästa möjliga musikaliska inspiration i samarbetspartnern, den svenska duon Lise & Gertrud som med sin celloackompanjerade sång förtrollar sin omgivning med djupa, seriösa och humoristiska tolkningar av hitlåtar genom tiderna”

Bianca Gräsbeck, Åbo Underrättelser


"..så tajt, sprött och vackert att man bryter ihop."

Gunilla Brodrej, Expressen

Spelplan

Oktober 2019
TiOnToFr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Tack för Din musik: Marie Fredriksson Lör 19.10.2019 18:00

Tuotantotiedot

NÄYTTÄMÖLLÄ: Lise Hummel ja Gertrud Stenung
SOVITUS: Lise & Gertrud
TUOTTAJA: Lise & Gertrud AB