RÄDDNINGSVÄG - PELASTUSTIE

n 1 h 15 min, ei väliaikaa
Ruotsi ja suomi
Ooppera, Päänäyttämö

Horrossaarnaaja Maria Åkerblom esittää: Ooppera Räddningsväg – Pelastustie

Lauantaina 22.10. klo 14 Päänäyttämöllä.

Räddningsväg – Pelastustie on ensimmäinen ooppera horrossaarnaaja Maria Åkerblomista – naisesta jolla oli kahdet kasvot. Teos näyttää niistä molemmat – enkelin ja paholaisen. Pieni ja hento nainen oli halutessaan vahva ja väkevä, ovelakin. Maria nautti ylellisyydestä ja esiintyi aina huoliteltuna ja koristeluna, eikä hän kaihtanut mitään keinoja – laittomiakaan – tavoitellessaan haluamaansa. Hän keräsi ympärilleen uskollisen hengellisen kannattajajoukon ja häntä rakastettiin ja vihattiin, myös pelättiin syvästi.

Räddningsväg – Pelastustie on traaginen, mustalla huumorilla höystetty tarina ihmisten tasapainoilusta kahden maan ja yhden henkilön kahden mielen välillä. Se on myös tarina lojaalisuudesta, herkkyydestä sekä henkisestä ja fyysisestä vallankäytöstä. Kuka lopulta onkaan ajojahdissa jahdattavana, kuka kiinniottajana, kuka voittajien, kuka häviäjien puolella? Kumpi kohtalo oli kannattajille parempi – pysyä lahkossa mukana vai päästä irti siitä? Ja oliko Maria Åkerblom sittenkin Jumalan valitsema vai vain hyvin yksinäinen ja surullinen, sairaskin tyttö?

 

 

HINTA A-/B-/C-/D-PAIKAT


Normaalihinta: 37,50 / 31,50 / 26,50 / 26,50 €
Eläkeläishinta: 35,50 / 29,50 / 24,50 / 24,50 €
Opiskelijahinta: 31,50 / 26,50 / 21,50 / 21,50 €

Täältä löytyy muut hintatiedot.

Tuotantotiedot

NÄYTTÄMÖLLÄ Karoliina Mcloud, Tiitus Ylipää, Veli-Pekka Väisänen, Viivi Tulkki, Olli Tikkanen, Tiia Maria Saari, Tuuli Hamarila-Theakston, Emmi Kaijansinkko
TUOTTAJA Karoliina Laurila-McLoud
KÄSIKIRJOITTAJA Mirva Koivukangas
SÄVELTÄJÄ Jens Lindqvist
OHJAAJA Ville Saukkonen
KAPELLIMESTARI Kaapo Ijas
VISUALISOINTI JA PUVUSTUS Hanna Hakkarainen
IKÄSUOSITUS 16 +
VALOKUVAT Nils Krogell

www.facebook.com/raddningsvagpelastustie