MIA HAFRÉN

n 1,5 h. Ingen paus
Ruotsi
Konsertti, Päänäyttämö

Mia Hafrén tulee bändinsä kanssa esittämään musiikkinsa.

Päänäyttämöllä 15.4.2023.

Mia Hafrén julkaisi keväällä 2022 debyyttialbuminsa Också för dig ja tulee nyt bändinsä kanssa ÅST:hen esittämään musiikkinsa. Hafrén, tunnettu a capellayhtye Forkista ja Svenska teaternin esittämästä Mamma Mia! – musikaalista, on itse sanoittanut ja säveltänyt pop/rock-kappaleet.

“Haluan kirjoittaa asioista, jotka koskettavat minua, johon toivon muutosta ja jotka tuntuvat tärkeiltä ja ajankohtaisilta”, sanoo Hafrén.

Mia Hafrén on myöskin näytellyt ÅST:lla 1997-98, mm Carmen-musiikkiesityksessä. Hafrén on tehnyt levyä yhdessä tuottaja Oona Kaparin kanssa.

“Ajatus levynteosta heräsi, kun lopettamispäätös tehtiin Forkissa. Tiesin, että lopettaminen tulisi olemaan minulle erittäin kova isku ja tajusin, että minun täytyisi pitää huoli siitä, että jollain tavalla jatkaisin muusikkona ja laulajana“, Hafrén kertoo.

Konsertissa soittaa Suomen eturivin muusikoita –Tuukka Aitoaho, Teemu Aitoaho, Kalle Katz ja Anssi Växby. Yhtyeen kuorossa nähdään Margarita Eklund.

HINTA: 29 € / lippu

 

“Vokaalit tulvivat valtaisana voimana suoraan sydämestä…”
Mika Roth – desibeli.net

”Yleisö oli haltioissaan alusta loppuun, puolitoista tuntia kestävä intensiivinen ohjelma teki syvän vaikutuksen yleisöön.”
Nina Björkman-Nysten, Nya Östis

 

Tuotantotiedot

TUOTTAJA, SÄVELTÄJÄ Mia Hafrén
NÄYTTÄMÖLLÄ Mia Hafrén ja muusikot Teemu Aitoaho, Tuukka Aitoaho, Kalle Katz ja Anssi Växby. Kuorossa laulaa Margarita Eklund.