LIVET DITT AS

n 1 h 30 min, ei väliaikaa
Ruotsi
Studionäyttämö

PERUTTU!

“Livet ditt as” on mustaan huumoriin perustuva hersyvä näytelmä elämästä, tunteista ja ahdistuksesta. Näytelmässä kohtaamme sian, puudelin, puun ja tytön, jotka tekevät parhaansa sulautuakseen joukkoon, mutta jotka ovat aina vähän ”too much” ja tulevat väärinymmärretyiksi.

Teatteriryhmä Blaue Frau on tuottanut Nina Hemmingsonin ja Gunnar Lundkvistin teoksiin pohjautuvan teatteriesityksen “Livet Ditt As” tavoilleen uskollisesti pohjoismaisella työryhmällä. Lavalla nähdään Blaue Fraun Joanna Wingrenin ja Sonja Ahlforsin lisäksi teatterikorkeakoulun maisteriopiskelija Herman Nyby ja ruotsalainen näyttelijä Boel Marie Larsson. Teoksen on ohjannut Anders Larsson. Esityksen pohjana on ruotsalaisen sarjakuvapiirtäjä Nina Hemmingssonin normeja ja sukupuolirooleja haastava lakoninen maailma, joka saa mausteekseen ruotsalaista underground-sarjakuvaa edustavan Gunnar Lundkvistin työt sekä Hemmingssonin ja Lundqvistin vuosikausia jatkuneen kirjeenvaihdon. Näiden kahden taiteilijan sielujen sympatiasta rakentuu puun, puudelin, tytön ja sian tähdittämä näytelmä, joka mustan huumorin lisäksi maalaa paletin kaikilla sävyillä paljastaen elämän kaoottisuuden.

Esitys on Blaue Fraun kolmas tuotanto, joka pohjautuu ruotsalaisen sarjakuvataiteilija Nina Hemmingssonin töihin. Aikaisemmat Hemmingssonin teoksiin pohjautuvat esitykset “Jag är din flickvän nu” (2008) ja “Mina vackra ögon” (2012) ovat olleet yleisömenestyksiä Suomessa ja mm. Tukholman kaupunginteatterissa ja Dramatenissa.

 

Tuotantotiedot

TEKSTI Nina Hemmingsson, Gunnar Lundkvist
DRAMATISOINTI Anders Larsson, Sonja Ahlfors, Joanna Wingren
OHJAUS Anders Larsson
NÄYTTÄMÖLLÄ Boel Marie Larsson, Herman Nyby, Joanna Wingren, Sonja Ahlfors
STAND-IN NÄYTTELIJÄT Åsa Wallenius, Liisa Blad
KOREOGRAFIA Sonya Lindfors
LAVASTUS & PUKUSUUNNITTELU Linn Henriksson Strååt, Ebba Forstenberg
LAVASTAJAASSISTENTTI Johan Isaksson
VALOSUUNNITTELU Meri Ekola
VALOTEKNIKKO Alina Pajula
VALOASSISTENTTI Anssi Ruotanen
ÄÄNISUUNNITTELU Alina Ostrogradskaya
MAKE UP DESIGN Saara Räisänen
MAKE UP ASSISTENTTI Stephanie Korhonen
OMPELIJA Sanna Pietilä
RUNNER Åsa Wallenius
VIDEODOKUMENTOINTI & TRAILER Carolin Koss & Kimmo Kallonen
VALOKUVAUS Liina Aalto-Setälä
IKÄSUOSITUS 16 år

www.blauefrau.com

 

  

 

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close