EN JULSAGA (suom. Saiturin joulu)

n. 2,5 h, sis. väliajan
Ruotsi,tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi
Perhenäytelmä, Päänäyttämö

Charles Dickensin klassikko!

Åbo Svenska Teaterin En Julsagaa kehystää ihana jouluinen idylli, jossa muutos parempaan on mahdollinen. Ensi-ilta on 12.11. Päänäyttämöllä.

Vanha liikemies Ebenezer Scrooge asuu yksin suuressa, synkässä talossa. Hän on hapan, saita ja äreä mies, joka lainaa rahaa ihmisille ja vaatii kiskurikorkoja. Hän rakastaa rahojaan. Jollain tavalla raha lohduttaa häntä, hän korvaa surullista lapsuuttaan rahoillaan. Jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä kolme aavetta tulevat käymään Scroogen luona. Hänen tulisi parantaa ahneet tapansa. Jokaisella aavella on viesti. Käy ilmi, että Scroogella on myös joitakin hyviä, iloisia ja lämpimiä muistoja mutta hän on kätkenyt ne sisälleen, näennäisesti hän on välinpitämätön. 

Mutta jossain sydämen sopukoissa jokin liikahtaa kerta toisensa jälkeen, jokin hyvä ja lopuksi Scrooge haluaa tehdä parannuksen.

Åbo Svenska Teaterin En Julsagaa kehystää ihana jouluinen idylli, jossa muutos parempaan on mahdollinen. Tapaamme roolihahmoja eri yhteiskuntaluokista ja heidän kauttaan näemme minkälainen yhteiskunta on. Kohtaamme myös kolme kilttiä ja hauskaa joulun aavetta sekä köyhän, mutta rakkaudellisen Cratchit-peheen pienen Tim-pojan.

Huolehdimme lähimmäisistämme ja koemme joulun tunnelman sekä kaiken sen sisältävän toivon paremmista ajoista ja muutoksen mahdollisuudesta, ainakin jouluna.

HINTA A-/B-/C-/D-PAIKAT


Normaalihinta: 40 / 35 / 30 / 25 €
Eläkeläishinta: 38 / 33,50 / 28 / 23 €
Lasten hinta: 27,50 / 22,50 / 17,50 / 11,50 €

Täältä löytyy muut hintatiedot.

Ikäsuositus: 6+

 


Koulunäytökset


To 17.11. klo 11:00
Pe 25.11. klo 11:00 
Pe 9.12.klo 11:00
Pe 16.12. klo 10:00

Kouluryhmille löytyy yleisötyömateriaali käytettäväksi ennen esitystä ja esityksen jälkeen.

Tuotantotiedot

ROMAANI Charles Dickens
DRAMATISOINTI Patrick Barlow
OHJAUS Tove Appelgren
KOREOGRAFIA Andrius Katinas
KÄÄNNÖS Felicia Stenroth
LAVASTUS JA PUKUSUUNNITTELU Pirjo Liiri-Majava
ÄÄNISUUNNITTELU Kristian Ekholm
VALOSUUNNITTELU Antti Niitemaa
NAAMIOINNIN SUUNNITTELU Anniina Takala
NÄYTTÄMÖLLÄ Samuel Karlsson, Stella Laine, Matti Raita, Ingemar Raukola ja Sofia Törnqvist sekä kuorossa Jannica Grönroos, Kari Jantunen, Paavo Korvenmaa, Silla Pöyry ja Aino Rantanen.

ENSI-ILTA 12.11. klo 18 Päänäyttämöllä.
IKÄSUOSITUS 6+

TEKSTITETTY SUOMEKSI JA RUOTSIKSI.