Siirry pääsisältöön

Something Rotten! -musikaali esitetään 29.9. ja 30.9. Osta lippu!

Konsertti

Den doftande jorden

Trio Flamme laulaa Carita Holmströmin maanläheisiä lauluja elämästä. Konsertissa tarjotaan tarinoita rakkaudesta, kaipuusta sekä oodeja luonnolle.

Ajankohta

24.11.2023

Aika

1 h 15 min. Ei väliaikaa.

Kieli

Ruotsi

Näyttämö

Tiljan-näyttämöllä

Helmiä Carita Holmströmin lauluarkistosta 70-luvulta uunituoreisiin, Trio Flammelle kirjoitettuihin lauluihin.

Tiljan-näyttämöllä 24.11.2023 klo 19.

Trio Flamme laulaa Carita Holmströmin maanläheisiä lauluja elämästä. Konsertissa tarjotaan tarinoita rakkaudesta, kaipuusta sekä oodeja luonnolle. Lisäksi kuullaan lauluja paosta, surusta ja siit,  että aina joku siivoaa sodan jäljet. Ohjelma sisältää helmiä Caritan lauluarkistosta 70-luvulta uunituoreisiin, Trio Flammelle kirjoitettuihin lauluihin. Lavalla nähdään Trio Flammen lisäksi multi-instrumentalisti Esko Grundtröm ja Carita Holmström itse.

Trio Flamme koostuu muusikoista Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm ja Minna Nyberg. Trion intohimo on suomenruotsalainen teatteri-, musiikki- ja revyytraditio. Trio on vuosien varrella kiertänyt ympäri Suomea ja Ruotsia useilla konserttiohjelmillaan mm. lasten konsertti Muminkonsert (2014), Erna Tauro – Känslornas tonsättare (2016-2018), Tauro & Ahlfors – Visor för full hals (2018-2019) ja FLAMME + BEBBE = SANT! (2020-2022). Vuonna 2020 Trio Flamme sai Erna Tauro palkinnon monivuotisesta panoksestaan suomenruotsalaisen teatterimusiikin esittämisestä,  pääpainona Erna Tauron sävelmät.

Carita Holmström on monipuolinen muusikko hatunnoston arvoisella ohjelmistollaan. Carita on pianisti, laulaja, säveltäjä, sovittaja ja kitaristi. Hänet tunnetaan rajojarikkovana säveltäjänä ja monipuolisena muusikkona. Carita on säveltänyt sekä kamari-, teatteri- että kuoromusiikkia ja  laulusarjoja, urku- ja kirkkomusiikkia sekä kolme musikaalia, yhden kamarioopperan ja kaksi balettia. Hän on julkaissut 10 albumia omaa musiikkia. 

Lippujen hinnat

Normaali

34€

Ryhmät, min. 15/20 henk.

28,50€

Eläkeläiset

28,50€

Opiskelijat, työttömät

28,50€

Lapset

28,50€

Esityksen tiedot

NÄYTTÄMÖLLÄ

Emilie Adolfsson (piano), Daiela Fogelholm (sång), Minna Nyberg (sång), Carita Holmström (piano, gitarr), Esko Grundström (kontrabas, dragspel)