DEFINIERA LIV

n 1 h 15 min. Ei väliaikaa
Ruotsi
Musiikkiteatteri, Päänäyttämö

Musiikkiteatteriesitys nuorten todellisuudesta tässä ajassa

Päänäyttämöllä 4.5.2023 klo 19.

Maailma palaa ja syöksyy raivoisalla vauhdilla eteenpäin. Uusi ystävyys, hauras ja vaarallinen,  kehittyy Livin ja Abben välille. Ennen kuin he oppivat määrittelemään itsensä tässä ajassa ja löytämään elämälleen tarkoituksen, on kaiken romahdettava.

Esitys käsittelee yksinäisyyttä, suorituskykyvaatimuksia, ahdistuneisuutta, mutta ennen kaikkea humaanisuutta, valoa ja toivoa.

Musikkiteatterikoulu Nya Tadamin oppilaat ovat ideoineet aivan uuden musikaalin tiiviissä yhteistyössä kirjailija Malin Kivelän ja säveltäjä Markus Fageruddin kanssa.
Esitys nuorilta nuorille.

Nya TADAM on musiikkiteatterikoulutus 15-22 vuotiaille. Koulutus on toiminut jo 25 vuotta Helsingissä. Siihen sisältyy näyttämö-, draama-, tanssi- sekä kuorolauluopetusta.

Vuodesta 2015 musiikkiteatterikoulutus on ollut  yhteistyöprojekti pääkaupunkiseudun ruotsinkielisten musiikkioppilaitosten välillä; Musik- och kulturskolan Sandels, Grankulla musikinstitut, Musikinstitutet Kungsvägen ja Vanda musikinstitut. (Koulutuksen nimi on Musiikkiteatterikoulu Nya TADAM). Musiikkiteatterikoulua käyvät nuoret ovat kirjoilla jossakin kyseisistä oppilaitoksista, pääaineenaan laulu. 

Toukokuussa Nya Tadam vierailee Åbo Svenska Teaterissa ensimmäistä kertaa!

Monet suomenruotsalaiset näyttelijät, laulajat ja muusikot ovat aloittaneet uransa TaDaMissa, joka oli aiempi nimitys koululle.

LIPUN HINTA


Normaalihinta: 22,50 €
Eläkeläishinta: 17,50 €
Opiskelijahinta: 17,50 €

Täältä löytyy lisää hintatietoa.

Tuotantotiedot

TEKSTI Malin Kivelä ja työryhmä
MUSIIKKI Markus Fagerudd  ja työryhmä
OHJAUS Marika Parkkomäki
KOREOGRAFIA Anne Pihlström
KAPELLIMESTARI Markus Fagerudd
KUORO- JA LAULUVALMENNUS Emilia Nyman
LAULUNOPETTAJAT Eva Aitoaho, Anne Carlsson, Margarita Eklund, Angelica Klas-Fagerlund, Anna Kuoppamäki, Lena Lindroos, Emma Raunio
ÄÄNISUUNNITTELU Andreas “Stanley” Lönnquist
VALOSUUNNITTELU Tobias Lönnquist
TUOTTAJA Elin Westerlund
NÄYTTÄMÖLLÄ Nya TADAM 2022-2023: Elina Byholm, Artur Djupsjöbacka, Emilia Ekholm, Ellen Forsström, Ellen Haakana, Nea Hokkanen, Sofia Lundberg, Daniela Owusu, Hilda Purhonen, Linda Putkonen, Sara Roberg, Hilla Salin, Michelle Sarström, Benjamin Thorström.

Musiikkiteatterikoulu Nya TADAM on yhteistyöprojekti, johon kuuluvat Musik- och Kulturskolan Sandels Helsingissä, Musikinstitutet Kungsvägen Espoossa, Kauniaisten musiikkiopisto ja Vantaan musiikkiopisto.  

Tuotanto on yhteistyö Teatteri Viiruksen kanssa.

www.moks.fi