AMIN ALBUMI

n 1 h 20 min. Ei väli-aikaa
Ruotsi ja suomi
Konsertti, Päänäyttämö

Kaksikielinen konsertti ja läpileikkaus siitä, mitä Ami vuosien saatossa on kerännyt reppuunsa

Päänäyttämöllä 25.10. klo 19.

Siitä on todella 50 vuotta kun nuori Vaasalaistyttö lauloi ”sinussa on roimaa alkumiehen voimaa”! Sitten alkoi tapahtua: 70- ja 80-luvulla oli suurten ravintola-esitysten aikakausi,TV-taltiointeja, laulu-kilpailuja kansainvälisillä areenoilla, euroviisukarsinnat, joka toi Amille ikivihreän MITT ÄPPELTRÄD-kappaleen, sekä euroviisut Münchenissä 1983, jossa hän edusti kappaleella FANTASIAA. 2000-luvulla teatterit ja musikaalit ovat olleet Amin estradeina ja ovat edelleen nyt 2020-luvulla!. Syksystä eteenpäin 2023 Ami esiintyy Seinäjoen Kaupunginteatterin suurmusikaalissa NIIN KUIN TAIVAASSA ( SÅSOM I HIMLEN).

”AMIN ALBUMI” viittaa osittain 80-luvun tuotantojen valokuviin ja videoihin, jotka esityksessä projisoidaan taustalle, ja osittain kappaleisiin, joita Ami on levyttänyt, mutta myös uusiin levy-julkaisuihin, kuten FLODEN, Astor Piazzollan LIBERTANGO sekä MOUNTAIN HIGH. 

Amin musiikkityyli on vaihtunut vuosien saatossa: on ollut  pop-iskelmää, laulelmia, bluesia, jazzia, lattaria, gospelia, sävellettyjä runoja, musikaali-lauluja, ja tietenkin show-numeroita.

Esitykseen ei tietenkään mahdu kaikkea tätä, mutta ”AMIN ALBUMI” on läpileikkaus siitä, mitä Ami on vuosien saatossa kerännyt reppuunsa, sekä etenkin siitä, mitä hän tekee tänä päivänä eri estradeilla.

PRIS: 29 € / biljett

 

Tuotantotiedot

NÄYTTÄMÖLLÄ Ami Aspelund, Jasse Varpama (piano), Hannu Rantanen (basso), Topi Kurki (rummut), Sampo Hiukkanen (viulu ja saksofoni) 
KAPELLIMESTARI Jasse Varpama
PÄIVÄMÄÄRÄ 25.10. klo 19 Päänäyttämöllä
PITUUS 1 h 20 min ilman väli-aikaa

TUOTANTO Amisong Ab Oy


www.amiaspelund.com