Siirry pääsisältöön

Something Rotten! -musikaali esitetään 22.9. ja 23.9. Osta lippu!

Konsertti

AMIN ALBUMI

Amin musiikkityyli on vaihtunut vuosien saatossa: on ollut  pop-iskelmää, laulelmia, bluesia, jazzia, lattaria, gospelia, sävellettyjä runoja, musikaali-lauluja, ja tietenkin show-numeroita.

Ajankohta

25.10.2023

Aika

n 1 h 20 min. Ei väli-aikaa

Kieli

Ruotsi ja suomi

Näyttämö

Päänäyttämö

Kaksikielinen konsertti ja läpileikkaus siitä, mitä Ami vuosien saatossa on kerännyt reppuunsa

Päänäyttämöllä 25.10.2023 klo 19.

Siitä on todella 50 vuotta kun nuori Vaasalaistyttö lauloi ”sinussa on roimaa alkumiehen voimaa”! Sitten alkoi tapahtua: 70- ja 80-luvulla oli suurten ravintola-esitysten aikakausi,TV-taltiointeja, laulu-kilpailuja kansainvälisillä areenoilla, euroviisukarsinnat, joka toi Amille ikivihreän MITT ÄPPELTRÄD-kappaleen, sekä euroviisut Münchenissä 1983, jossa hän edusti kappaleella FANTASIAA. 2000-luvulla teatterit ja musikaalit ovat olleet Amin estradeina ja ovat edelleen nyt 2020-luvulla!. Syksystä eteenpäin 2023 Ami esiintyy Seinäjoen Kaupunginteatterin suurmusikaalissa NIIN KUIN TAIVAASSA ( SÅSOM I HIMLEN).

”AMIN ALBUMI” viittaa osittain 80-luvun tuotantojen valokuviin ja videoihin, jotka esityksessä projisoidaan taustalle, ja osittain kappaleisiin, joita Ami on levyttänyt, mutta myös uusiin levy-julkaisuihin, kuten FLODEN, Astor Piazzollan LIBERTANGO sekä MOUNTAIN HIGH. 

Amin musiikkityyli on vaihtunut vuosien saatossa: on ollut  pop-iskelmää, laulelmia, bluesia, jazzia, lattaria, gospelia, sävellettyjä runoja, musikaali-lauluja, ja tietenkin show-numeroita.

Esitykseen ei tietenkään mahdu kaikkea tätä, mutta ”AMIN ALBUMI” on läpileikkaus siitä, mitä Ami on vuosien saatossa kerännyt reppuunsa, sekä etenkin siitä, mitä hän tekee tänä päivänä eri estradeilla.

Lippujen hinnat

NormaaliA-/B-paikat

35,50 / 30,50 € / lippu

EläkeläinenA-/B-paikat

30,50 / 25,50 € / lippu

OpiskelijaA-/B-paikat

30,50 / 25,50 € / lippu

Esityksen tiedot

NÄYTTÄMÖLLÄ

Ami Aspelund, Jasse Varpama (piano), Hannu Rantanen (basso), Topi Kurki (rummut), Sampo Hiukkanen (viulu ja saksofoni)

KAPELLIMESTARI

Jasse Varpama

PÄIVÄMÄÄRÄ

25.10. klo 19 Päänäyttämöllä

TUOTANTO

Amisong Ab Oy

PR-KONSULTTI

Wille Wilenius