Siirry pääsisältöön

Something Rotten! tällä viikolla: 1.3 & 2.3! Osta lippu!

Ääni- ja valomestaria etsitään

Åbo Svenska Teater (ÅST) etsii ääni- ja valomestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ääni- ja valomestarin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu äänen ja/tai valon ajaminen harjoituksissa ja esityksissä.  Tehtävät sisältävät sekä teatterin omaa tuotantoa teatteritalossa ja kiertueella, että vierailevia tuotantoja ja vuokrauksia. Työ suoritetaan kaikilla teatterin näyttämöillä. Osallistut tarvittaessa myös näyttämötekniseen työskentelyyn osana teknistä työryhmää.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Suomen vanhimmassa teatterissa, työyhteisössä, joka on tunnettu hyvästä ilmapiiristään. Työkielinä toimivat ruotsi ja suomi, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävien sujuva hoito edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa kokemusta konserttityöskentelystä sekä laajaa käsitystä ääni- ja valotekniikasta. Työ painottuu äänitekniikkaan, joten edellytämme hakijalta erilaisten äänijärjestelmien hallintaa sekä mikrofonitekniikan osaamista. Lisäksi tehtävä vaatii myös näyttämö- ja valaistustekniikan sekä työ- ja asiakasturvallisuuden hallintaa. Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai muutoin hankittua pätevyyttä, riittävää työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. C-luokan ajokortista voi olla hyötyä.

Osuiko nappiin? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ÅST:lle viimeistään 25.2.2024, sähköpostilla osoitteeseen tina.grabber@abosvenskateater.fi. Lisätietoja antaa teatterin tekninen päällikkö Anette Fagerström, puh. 050 516 8200, s-posti anette.fagerstrom@abosvenskateater.fi.

Ehkä olet kiinnostunut myös muista yhteistyökuvioista?