För skolgrupper och dagis

Under spelåret 2016-2017 erbjuder vi ett publikarbetspaket för skolgrupper i samband med föreställningen Peter Pan och för dagisar finns "Tuva och Ture i hemligheternas hus" på repertoaren fr.o.m. januari 2017

 

Under hösten 2016 bjuder Åbo Svenska Teater på föreställningarna Kungens tal, som passar sig för äldre ungdomar, och Peter Pan som är lagom för barn 6 år och uppåt. Under Peter Pans spelperiod kan du delta i Drömverkstäder och äta brunch på teatern eller ta del av publikarbetspaketet riktat till skolgrupper. För förskole- och yngre skolgrupper erbjuds föreställningen "Tuva och Ture i hemligheternas hus" fr.o.m. januari 2017.

 

Peter Pan

Skolgrupper som ser Peter Pan får gratis ta del av publikarbetspaketet kopplat till föreställning. Paketet består av tre delar. Först besöker publikarbetaren skolan för att förbereda teaterbesöket tillsammans med gruppen, sedan är det dags för teaterupplevlsen och efteråt har läraren tillgång till ett materialpaket för att behandla upplevelsen tillsammans med gruppen på skolan. Vi lär oss om teater och att behandla vår upplevelse.

 

 

Tuva och Ture i hemligheternas hus

Tuva och Ture i hemligheternas hus är en nyskriven barnpjäs av Ann-Luise Bertell.
Tuva och Ture samlar på hemligheter. De bor i ett litet hus som är alldeles fullt av alla hemligheter. Tuva och Ture har en väldigt hemlig hemlighet tillsammans, som de är mycket rädda om. Tuva och Ture har också många flera hemligheter som de knappt törs berätta för varandra. Mer information om publikarbetet kommer snart.

Pjäsen turnerar på dagisar och förskolor, samt gästar kulturhus och familjefester. Även öppna föreställningar ges på Studion under våren 2017.

 

Har du frågor?

 

Tag kontakt så kan vi diskutera vilket paket som skulle vara lämpligt för din grupp! Ring eller skicka e-post till mig: Ida Ridberg, publikarbetare - 044-344 5010 eller ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi.


 

Förfrågningar om och beställning av turnéföreställningar: regionteaterproducent Jan Lindroos tel. 044-054 2121, epost jan.lindroos(a)abosvenskateater.fi