För alla

Åbo Svenska Teater erbjuder publikarbete för alla!

 

Åbo Svenska Teater erbjuder olika slag av publikarbete, sådant som är riktat till en specifik grupp (som t.ex. skolklasser), men även tillfällen och möjligheter som är öppna för vem som helst att delta i. Här nedan kan du läsa om hur du kan ta del av en guidad rundtur på teatern, och annat kul som ordnas.

Peter Pan - Drömverkstad

Välkommen med på en resa till Landet Ingenstans med Peter Pan och de borttappade barnen. Barn är en grupp som ibland glöms bort och som inte alltid får sin röst hörd. Nu får vi igen njuta av en familjepjäs på Stora scenen och barnen får ta plats.

Landet Ingenstans är en värld där allting är möjligt. En drömvärld. Vad drömmer du om? En klätterställning till skolgården? Att alla barn skall få en egen docka, fotboll eller cykel? Eller kanske du önskar att det fanns två godisdagar i veckan?

Drömverkstaden är en öppen verkstad för hela familjen (barn 6-12 år) där vi skriver brev till rektorn eller presidenten samt målar upp en bild av en bättre framtid.

Vi leker, pysslar, skriver och drömmer. Kom med! Vi träffas 12.11 kl. 11 och 10.12 kl.12 i Målarsalen på teatern. Observera att förhandsanmälan krävs och att det finns ett begränsat antal platser. Verkstaden är gratis och du kan delta fast du inte köpt biljett till föreställningen samma dag.

Anmälan och frågor riktas till publikarbetar Ida Ridberg.
ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi, tfn 044-344 5010.

Guidade rundturer

En guidad rundtur på teatern tar ca. en timme. Gruppen får bekanta sig med teaterns historia, samt med verkstäderna och arbetet på teatern idag.
 

Skoltur! – Till skolgrupper (grundskolor och gymnasier) erbjuder vi guidade rundturer, där både teaterhistoria och teaterkunskap tas upp. Turen är gratis och ordnas under onsdagar till fredagar kl.9-18. Lämplig gruppstorlek 20 personer (max. 25 personer).

Historisk vandring – Rundturer för vuxna.
Lämplig gruppstorlek 20 personer (max. 25 personer). En guidad rundtur kostar 40 €/grupp.


För att boka er rundvandring kontakta vår informatör Maria Olin, maria.olin(at)abosvenskateater.fi eller tfn 045-650 4608.

Välkomna!